返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-20 01:03 PM 發表

個天玩我呀wahshan....:'(
落雨先浪漫呀 !! 拎把細 d o既遮添呀 !! >:)
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-20 01:05 PM 發表

落雨先浪漫呀 !! 拎把細 d o既遮添呀 !! >:)
咁如果佢話落雨咁麻煩不如唔好出 <--- 咁呢?? :'(
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-20 01:07 PM 發表

咁如果佢話落雨咁麻煩不如唔好出 <--- 咁呢?? :'(
如果佢重視你地o既約會 .... 落雨係冇關係o既 !
如果 .... 你想搵位入 .... 你可以講 " 咁先浪漫 " !!
咁都唔知你想點 ?! 冇可能o卦 .... :P
:@:@
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-20 01:05 PM 發表

算啦...果邊d分當用黎鋤dee囉....:'(

我親手造瓜左愛隊....明盤執左成兩千萬....:@
即刻走o左去買波搏一搏 ....
轉頭都出街溫女 ,,,, \:D/
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-20 01:10 PM 發表

如果佢重視你地o既約會 .... 落雨係冇關係o既 !
如果 .... 你想搵位入 .... 你可以講 " 咁先浪漫 " !!
咁都唔知你想點 ?! 冇可能o卦 .... :P
咁講真..雖然好想出...但落雨就真係無乜mood出....:L

唉...仲行雷埋....癡膠線架!!! :@
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-20 01:11 PM 發表

即刻走o左去買波搏一搏 ....
轉頭都出街溫女 ,,,, \:D/
一齊溫...:$

快d落完雨啦!! 落到兩點好喇!! :Q
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-20 01:10 PM 發表
:@:@
X(X(X(
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-20 01:12 PM 發表

咁講真..雖然好想出...但落雨就真係無乜mood出....:L

唉...仲行雷埋....癡膠線架!!! :@
兩種感覺o黎o既 .... 落雨咪去 d 室內地方囉 .... ( 帶佢返屋企玩 >:)   )
唔通第時落雨就唔出街咩 !
天呀天...落多一粒鐘好喇...求下你啦....[-O<[-O<
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-20 01:15 PM 發表

兩種感覺o黎o既 .... 落雨咪去 d 室內地方囉 .... ( 帶佢返屋企玩 >:)   )
唔通第時落雨就唔出街咩 !
擺明玩我啦....:Q
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-20 01:19 PM 發表

擺明玩我啦....:Q
又會咁怕落雨o既 .....
去睇戲咪唔怕落雨囉 .....

睇"禍水" .... 正 !!:$
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-20 01:22 PM 發表

又會咁怕落雨o既 .....
去睇戲咪唔怕落雨囉 .....

睇"禍水" .... 正 !!:$
就係去睇戲...但睇狗咬狗~ \:D/

佢0岩0岩sms我...話叫我帶傘.....:L

我諗都應該會出到黎0既...:))

ps: 查實你叫咩名?? :o
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-20 01:24 PM 發表

就係去睇戲...但睇狗咬狗~ \:D/

佢0岩0岩sms我...話叫我帶傘.....:L

我諗都應該會出到黎0既...:))

ps: 查實你叫咩名?? :o
帶把細 d o既 .... 有咁逼得咁逼 ! >:)

你冇我 msn 咩 !?  冇就 add 啦 ...
d 人點叫我 ... 打o左出o黎 ! :P

梳洗o下先 ~~ 出街溫女喇我都要 !:$