返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-21 12:56 AM 發表
差唔多訓lu....
今晚都好靜....:-"
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-21 12:58 AM 發表

今晚都好靜....:-"
可能琴日輸得好廿b-(b-(

:-O:-O
本人因電腦暴走中X(......公司既都神神地想做案 ( hang pc ):@.......禍不單行......有事 pm & msn me.......可能都未必即時回覆到你.......
:(
搵我唔好出貼......一定搵不了我.......%-(

而家正出力通緝佢歸案......可能需時 2-3 天時間.......>:D<

thx all!!!:D
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-21 01:01 AM 發表

可能琴日輸得好廿b-(b-(

:-O:-O
睇怕都係....不過我今日都追返哂返黎! =D>
最後買左里昂和/主@5.5倍....希望中! [-O<
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-21 01:02 AM 發表
本人因電腦暴走中X(......公司既都神神地想做案 ( hang pc ):@.......禍不單行......有事 pm & msn me.......可能都未必即時回覆到你.......
:(
搵我唔好出貼... ...
報定案都0岩0既...唔係篤篤一陣又亂黎....:-SS
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-21 01:05 AM 發表
最後買左里昂和/主@5.5倍....希望中! [-O<
:L...我買客客....:L
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-21 01:18 AM 發表

:L...我買客客....:L
和客賠率吸引d嘛...唔緊要啦...至緊要里昂贏! :))

訓先喇各位....贏多d~ 拜~~~ :-*
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-21 01:20 AM 發表

和客賠率吸引d嘛...唔緊要啦...至緊要里昂贏! :))

訓先喇各位....贏多d~ 拜~~~ :-*
88~:-"\:D/
咁快2:0..又要蝕水 :Q
lyon咁都嬴到=.=
原帖由 Q版施根 於 2006-8-21 05:01 AM 發表
lyon咁都嬴到=.=
:L:Q:L
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-21 05:02 AM 發表

:L:Q:L
你買左??
原帖由 Q版施根 於 2006-8-21 05:01 AM 發表
lyon咁都嬴到=.=
86分鐘先入..
ben個和主都中左
=D>
原帖由 Q版希比 於 2006-8-21 05:21 AM 發表

86分鐘先入..
ben個和主都中左=D>
佢就happy喇~