返回列表 回復 發帖
Ipoh人..working at rawang..

回復 #1680 choonkian88 的帖子

我人一向係甘好ge lah~~
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**

回復 #1678 bbyyhh 的帖子

係咯拒真係好可怜wor.. 请拒吃塊鸡皮啦..

回復 #1682 bbyyhh 的帖子

好人拿把刀幹嘛
在雨中等待我的愛

大家好!!!
好似好熱鬧噢:onion05: :onion05:
me also very hungry....!!!! some1 buy me food pls..:019: :019:
原帖由 choonkian88 於 2008-1-14 11:38 AM 發表
有得吃就無好嫌三嫌四
我地兄妹D乐趣,你知D么啊~~
~~任逍遥~~

回復 #1683 jeo 的帖子

你怎麼知道我最愛吃雞皮阿,真了解我
在雨中等待我的愛

回復 #1685 engchang 的帖子

你好
在雨中等待我的愛
原帖由 engchang 於 2008-1-14 11:43 發表

大家好!!!
好似好熱鬧噢:onion05: :onion05:
hi..hi...
原帖由 jeo 於 2008-1-14 11:42 AM 發表
係咯拒真係好可怜wor.. 请拒吃塊鸡皮啦..
阿妹,你拿左我喂狗塊鸡皮去边啊
~~任逍遥~~
原帖由 maui 於 2008-1-14 11:43 AM 發表
me also very hungry....!!!! some1 buy me food pls..:019: :019:
请你吃呢个鸡腿
..
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**

回復 #1689 choonkian88 的帖子

你好!!!!
你是那裡人啊???
bbyyhh叫我请choonkian88吃咯..拒肚饿wor阿哥..

回復 #1691 posman 的帖子

就算係狗,我都係只可愛的狗:onion05:
在雨中等待我的愛