返回列表 回復 發帖
原帖由 feimiao0 於 2008-12-4 12:31 AM 發表
阿公好聽。。。忘記同你講,我姓魯
哇。。。。好少人姓
born to die
所以就算你叫我魯公我都唔會介意
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-12-4 12:46 AM 發表
所以就算你叫我魯公我都唔會介意
膠袋唔該。。
born to die
原帖由 cammy8080 於 2008-12-4 08:52 PM 發表
入嚟探下肥貓同YUYUME
cammy你好啊~~今日我sport...睇唔睇相....有我個醜樣
born to die
原帖由 cammy8080 於 2008-12-5 04:52 PM 發表
入嚟探下肥貓同YUYUME
cammy

好耐無入嚟,仲以為你忘記我tim
喵喵喵
原帖由 YUYUME 於 2008-12-5 06:07 PM 發表
cammy你好啊~~今日我sport...睇唔睇相....有我個醜樣
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-12-4 10:09 PM 發表

你唔洗咁大隻字

born to die

回應 YUYUME 第 1805 篇文章

不如擺門口呀。。。。d新人見到肯定沖入嚟
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-12-4 10:21 PM 發表
不如擺門口呀。。。。d新人見到肯定沖入嚟
咁樣衰。。。d新人見到肯定即閃人
born to die

回應 YUYUME 第 1807 篇文章

唔會啦。。。d新人多數都會:哇!!!好靚女呀,可以做個朋友嗎?

靚女,可以add你嘅msn嗎?

我在門口收門票錢,我地55分賬
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-12-4 10:26 PM 發表
唔會啦。。。d新人多數都會:哇!!!好靚女呀,可以做個朋友嗎?

靚女,可以add你嘅msn嗎?

我在門口收門票錢,我地55 ...
點答你好。
born to die
跟大家介绍我妹妹:lovejasmine
只要你快樂 真的只要你快樂
原帖由 YUYUME 於 2008-12-5 06:28 PM 發表
點答你好。
你想點答就點答啦
喵喵喵
原帖由 贱狼人 於 2008-12-5 06:31 PM 發表
跟大家介绍我妹妹:lovejasmine
噢噢。。。狼妹???在哪里???
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-12-4 10:36 PM 發表

你想點答就點答啦
我要走啦~~
born to die