返回列表 回復 發帖

回復 #1693 engchang 的帖子

檳城,你呢?
在雨中等待我的愛
原帖由 choonkian88 於 2008-1-14 11:49 AM 發表
就算係狗,我都係只可愛的狗:onion05:
  你骗女,骗到连人格都不要. 好野~~

妹妹们,你地又多个玩具啦~~
~~任逍遥~~

回復 #1688 choonkian88 的帖子

梗係:014:

回復 #1697 posman 的帖子

:onion03: 我不要當玩具
在雨中等待我的愛

回復 #1698 jeo 的帖子

我要怎麼報答你對我的好阿?以身相許吧
在雨中等待我的愛
原帖由 posman 於 2008-1-14 11:52 AM 發表

你骗女,骗到连人格都不要. 好野~~

妹妹们,你地又多个玩具啦~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**

回復 #1701 bbyyhh 的帖子

對我溫柔點
在雨中等待我的愛
原帖由 choonkian88 於 2008-1-14 11:55 AM 發表
我要怎麼報答你對我的好阿?以身相許吧
你死远D啦~~  有我向度~~不轮到你乱来~
~~任逍遥~~

回復 #1703 posman 的帖子

:024: 無好成日破壞我個計畫, 小心我殺人滅口
在雨中等待我的愛
原帖由 choonkian88 於 2008-1-14 11:57 AM 發表
對我溫柔點
好啊~~甘样对你会不会溫柔点啊
~~任逍遥~~

回復 #1700 choonkian88 的帖子

好啊..baby终于挽到个好闺叔啦..
原帖由 choonkian88 於 2008-1-14 11:58 AM 發表
:024: 無好成日破壞我個計畫, 小心我殺人滅口
就凭你依个2打6. ~
~~任逍遥~~

回復 #1706 jeo 的帖子

你..我都要阿
在雨中等待我的愛

回復 #1707 posman 的帖子

我的專長是下藥
在雨中等待我的愛

回復 #1696 choonkian88 的帖子

我也是噢!!!:onion31: :onion31: :onion31: