返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-26 11:45 AM 發表

你识咩啦。。。你索来索去咪得个鸡味。。。
呢句好贴切啊!
看来D废柴就来多个奶婆管(靓婆)~~~:019:

家门不辛~~~:onion03:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2007-12-26 01:58 PM 發表
看来D废柴就来多个奶婆管(靓婆)~~~:019:

家门不辛~~~:onion03:
甘我又真系几不辛..............................
原帖由 vwwo 於 2007-12-26 09:35 PM 發表

甘我又真系几不辛..............................
你破坏我家族,我走~~~:onion31:

I'LL BE BACK看我点返来报仇!!:024:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2007-12-26 09:55 PM 發表

你破坏我家族,我走~~~:onion31:

I'LL BE BACK看我点返来报仇!!:024:
而家都现眼报喽...........................
原帖由 vwwo 於 2007-12-26 09:35 PM 發表

噢。。姐姐。。你讲的野。。。话中有意喎。。。:019:
原帖由 vwwo 於 2007-12-26 10:00 PM 發表

而家都现眼报喽...........................
好戏在后头~~~看你点顶~~~
~~任逍遥~~
原帖由 vwwo 於 2007-12-26 10:00 PM 發表

你系不系有事啊。。。你真系有D不妥喎。。:onion31:
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-26 10:08 PM 發表

你系不系有事啊。。。你真系有D不妥喎。。:onion31:
靓姐有左!!!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2007-12-26 10:09 PM 發表

靓姐有左!!!!
哦。。系喜事喎。。
原帖由 posman 於 2007-12-26 10:09 PM 發表

靓姐有左!!!!
好事喎。。真不真喎。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-26 10:29 PM 發表

好事喎。。真不真喎。。
系感冒啧~~~~~~~~~~......................
原帖由 vwwo 於 2007-12-26 10:54 PM 發表

系感冒啧~~~~~~~~~~......................
哦。。我重以为系真的喎。。。:019: :019:
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-26 11:06 PM 發表

哦。。我重以为系真的喎。。。:019: :019:
你咪听果只野响殊乱讲.
原帖由 vwwo 於 2007-12-26 11:14 PM 發表

你咪听果只野响殊乱讲.
讲到好像真甘喎。。:019: