返回列表 回復 發帖
原帖由 kingworld 於 2008-1-5 01:34 AM 發表

97福记好难升,点买
买来放着咯!!超狗时不时都会搞下野!!不过不知好定坏咯~~
~~任逍遥~~
ehhh其實阿...D股暴升之後要賣定系等高價D先賣?
原帖由 lyhui 於 2008-1-5 01:33 AM 發表

@@~~好多煩惱....講5曬.....唔想佢就唔洗煩....
有麽烦恼?讲来听下
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 posman 於 2008-1-5 01:36 AM 發表

买来放着咯!!超狗时不时都会搞下野!!不过不知好定坏咯~~
喔....甘等下去買D來放著!:onion18:
原帖由 lyhui 於 2008-1-5 01:37 AM 發表
ehhh其實阿...D股暴升之後要賣定系等高價D先賣?
你问下阿king啦~~他对股票好厉害.你多D问他就知道啦!!
~~任逍遥~~
原帖由 kingworld 於 2008-1-5 01:38 AM 發表

有麽烦恼?讲来听下
係工作上好多煩惱.....:019:
原帖由 lyhui 於 2008-1-5 01:39 AM 發表

係工作上好多煩惱.....:019:
工作究竟有么野烦
原帖由 lyhui 於 2008-1-5 01:37 AM 發表
ehhh其實阿...D股要賣定系等高價D先賣?
流血(福建) , sell dont wait if not 放得太遲(曲譜 - 古巨基的愛得太遲)
原帖由 kingworld 於 2008-1-5 01:41 AM 發表

工作究竟有么野烦
要達到上司的要求...
原帖由 andy_theoh 於 2008-1-5 01:42 AM 發表

流血(福建) , sell dont wait if not 放得太遲(曲譜 - 古巨基的愛得太遲)
放得太遲果首歌又几盏鬼!!
~~任逍遥~~
原帖由 lyhui 於 2008-1-5 01:42 AM 發表

要達到上司的要求...
你做么工啊??
~~任逍遥~~
原帖由 andy_theoh 於 2008-1-5 01:42 AM 發表

swt...流血(福建) 是留貨嗎= =?

喔~~~!! tq for telling me~~~
原帖由 lyhui 於 2008-1-5 01:42 AM 發表

要達到上司的要求...
this want u ask king to teach u,he has experience
原帖由 posman 於 2008-1-5 01:44 AM 發表

你做么工啊??
聽佐唔好被我個職業嚇到....好多人聽到度唔想同我做朋友....

係做賣保險.....:019:

要達到上司的要求...
定系你懒