返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2007-12-27 01:33 AM 發表

系喽,果D死人药食左个人净系识得浮浮下,都吾识训既.....................
甘你都要睡喎。。你不休息下边度掂啊。。:onion31: :onion31:
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-27 12:08 PM 發表

甘你都要睡喎。。你不休息下边度掂啊。。:onion31: :onion31:
我好耐都无试过一觉训返6~7个仲喽........................
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-27 12:05 PM 發表

吓。。你又乱讲野喇。。积下口德啦。。:onion31:
你不喜欢米踢我出同盟咯~~  

你开始违背废柴宗旨,下下都要就下~~边会爽啊~~!!自己人都不帮~~

再甘落下我永不回山庄!!!!我出去自己流浪~~~:024:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2007-12-27 07:02 PM 發表

你不喜欢米踢我出同盟咯~~  

你开始违背废柴宗旨,下下都要就下~~边会爽啊~~!!自己人都不帮~~

再甘落下我永不回山庄!!!!我出去自己流浪~~~:024: ...
.........我系怕你给人禁止发言啊。。。如果,你要走的话。。我不会留你。。。

过后。。。我都会解散同盟。。。D钱就分晒给大家。

因为。。可能我真是违背左同盟的宗旨。。

我。。。对不住你地。。。。。。。。。。。。
你地两个咪吵喇~~~~~~1
相嗌吾好口啊.......................
原帖由 vwwo 於 2007-12-27 10:34 PM 發表
你地两个咪吵喇~~~~~~1
相嗌吾好口啊.......................
鸡精讲的有道理。。我真系违背左我地同盟的宗旨。。

我顾虑太多了。。。。

鸡精。。你要离开同盟果阵就PM我啦。。。

我都不想玩了。。。到时。。你就自由了。。。

原帖由 wk.hoo 於 2007-12-27 10:52 PM 發表

鸡精讲的有道理。。我真系违背左我地同盟的宗旨。。

我顾虑太多了。。。。

鸡精。。你要离开同盟果阵就PM我啦。。。

我都不想玩了。。。到时。。你就自由了。。。

...
如果真系解散既话,甘就叫晒你D废材kaki黎join我既兄弟帮啦!
原帖由 vwwo 於 2007-12-28 01:02 AM 發表

如果真系解散既话,甘就叫晒你D废材kaki黎join我既兄弟帮啦!
过档来我地都未轮到你
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
说话不正常 眼神迷茫……
大家不要吵了....
给我面子..
ok ...
家门不行!!
原帖由 yaya1818 於 2007-12-28 02:21 PM 發表
家门不行!!
你地不驶惊。。有鸡精在。。

系阿大没用。。以后。。帮手撑住同盟。。:onion31:
点啊posman 有无兴趣过档来富家豪族
我私人醒你1000000
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 kingworld 於 2007-12-28 10:56 PM 發表
点啊posman 有无兴趣过档来富家豪族
我私人醒你1000000
你同我抢人??
哇,鸡精理个废材都甘多人争?

不如加入我地班色狼总好过,有4仔分享
潜水修养中...咩事干请pm我^^"