返回列表 回復 發帖
靓哥哥...&真爱 早啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 kitty@08 於 2009-1-8 08:21 PM 發表

kitty 姐姐,过年到啦~给个小小意思两个傻猪仔。
祝你们:恩恩爱爱,天长地久

iwry@iwjy                        2009-1-8 08:17 PM                        TVB 99999 元                        
                                                        積分轉出
都无我名
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
原帖由 lengzaino7 於 2009-1-8 08:27 PM 發表

哇~利利是是
收后要听话,听教哦
kitty 好抵锡架!!
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-8 08:31 PM 發表

我一向是乖弟弟啊!~~~ ~~~
我都好乖架!!!
原帖由 kitty@08 於 2009-1-8 08:32 PM 發表

吃饱没? MALAYSIA 人吗?
原来他也是马来鬼!!!
原帖由 lengzaino7 於 2009-1-8 08:36 PM 發表

还没有吃。。等下吃~!!
是啊马来西亚人

你呢?也是吗?
我都系马来鬼!!
原帖由 kitty@08 於 2009-1-8 08:37 PM 發表

他的意思话,要你听真爱的话。
我都希望佢听教听话
原帖由 lengzaino7 於 2009-1-8 08:41 PM 發表

不是认识我啦。。
只是在这聊过天而已。。
有过一夜情~
你地两个有一夜情
原帖由 贱狼人 於 2009-1-8 08:42 PM 發表
大家晚上好
贱狼人。。好久不见你咯!!
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-9 09:19 AM 發表
靓哥哥...&真爱 早啊
婆婆。。。。早晨!!
原帖由 kitty@08 於 2009-1-9 07:44 AM 發表

5:33,没睡觉,你搞什么?不用睡觉!!

RICKY, MORNING。
我看到啦!1800 那个部分果然是洗头 BOR,好野!!
弟弟,我没想到你这么厉害。 ...
什么意思
我不明白
再三求証:無數次see#18000都仲係Kitty姐姐中獎!~~~ 恭喜曬!~~~~~~ ~~~
另外對不起各位: lastnight洗嗰個/粒頭,洗到瞓著咗!~~~唔好意思呀!haha~~~ ~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 真爱难求 於 2009-1-9 09:45 AM 發表

婆婆。。。。早晨!!
你同靓哥哥倾啦..我去忙啦

回應 iwry@iwjy 第 18198 篇文章

靓哥哥...人多既话,我是不进来架 惊你看不到我
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-9 10:12 AM 發表
再三求証:無數次see#18000都仲係Kitty姐姐中獎!~~~ 恭喜曬!~~~~~~ ~~~
另外對不起各位: lastnight洗嗰個/粒頭,洗到瞓著咗!~~~唔好意思呀!haha~~~ :craz ...
傻猪仔洗乜头
咁都会瞓着