返回列表 回復 發帖
原帖由 danny仔 於 2007-12-29 02:16 AM 發表
哇,鸡精理个废材都甘多人争?

不如加入我地班色狼总好过,有4仔分享
你又黎同我抢人.........................
你们竟然过来踩场抢人!!!

posman

原帖由 danny仔 於 2007-12-29 02:16 AM 發表
哇,鸡精理个废材都甘多人争?

不如加入我地班色狼总好过,有4仔分享
好玩嘛。。好像好开心喎。。。
原帖由 vwwo 於 2007-12-29 03:33 AM 發表

你又黎同我抢人.........................
好好玩喎。。。预理我一份啦。。:019:
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-29 12:13 PM 發表

你想点??
原帖由 yaya1818 於 2007-12-29 12:21 PM 發表
                                                                                                                              你想点??
。。我系想问他地想点。。:019:
不好意思误会了你!!
原帖由 yaya1818 於 2007-12-29 12:33 PM 發表
不好意思误会了你!!
算了。。你都不是第一个误会我的人。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-29 12:13 PM 發表

你要入兄弟帮既话,我系开定个大门黎等你架!
原帖由 vwwo 於 2007-12-30 12:52 AM 發表

你要入兄弟帮既话,我系开定个大门黎等你架!
不囖。。。。试过一次就不好要第二次喇。。。:019: :019:

祝废材山庄各位朋友新年快樂

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 假書僮 於 2007-12-30 12:11 PM 發表
多谢兄弟帮的祝福,我代表废材们多谢你们!
原帖由 假書僮 於 2007-12-30 12:11 PM 發表
噢。。有心啦。。唔该晒喇。。
原帖由 马来熊猫 於 2007-12-30 03:08 PM 發表

多谢兄弟帮的祝福,我代表废材们多谢你们!
喂。。。你潜水潜到家阵才出来啊。。。:onion31: 去左边。。你讲。。:onion31: