返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-1 07:31 PM 發表

嚇。。日日看。。。我驚會爆血管喎。。到時真系變廢柴喇。。。。
到時真系變廢柴喇。。。。

你 不 是 早 已 變 了 廢 柴 嗎 ? ? ?    

廢 柴 老 大  ! ! !   
过年返来看看~~:onion05:
~~任逍遥~~
原帖由 rickyeva 於 2008-1-2 05:43 AM 發表

到時真系變廢柴喇。。。。

你 不 是 早 已 變 了 廢 柴 嗎 ? ? ?   

廢 柴 老 大  ! ! !   
。。。你。。。。你。讲得又对的。。:019:
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-2 11:59 PM 發表

。。。你。。。。你。讲得又对的。。:019:
!
原帖由 vwwo 於 2008-1-3 08:43 AM 發表

大废材!
你。。。你。。你家阵是不是在度落井下石啊。。:024: :024:
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-3 12:48 PM 發表

你。。。你。。你家阵是不是在度落井下石啊。。:024: :024:
嘩!嘩!嘩!  癈柴老大!你吾好屈我同靚姐堝!      

我地係好尊重你,比足面你架!  乜你吾記得左個標題係點寫咩?  

係 [ 最緊要夠廢呀!]      
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 rickyeva 於 2008-1-3 01:17 PM 發表

嘩!嘩!嘩!  癈柴老大!你吾好屈我同靚姐堝!   207716  207716  207716

我地係好尊重你,比足面你架!  乜你吾記得左個標題係點寫咩?  

係 [ 最緊要夠廢呀!]   207717  207717  207717 ...
吓。。有D甘的事。。等我看过先。。。

噢。。我顶。。真系有喎。。。
好久没回过来。进来看看先!:onion05:
原帖由 yaya1818 於 2008-1-3 01:42 PM 發表
一返来就走左去。。你地班衰仔。。。
我要四处宣扬我们的废材精神!!
原帖由 yaya1818 於 2008-1-3 01:54 PM 發表
甘尼就要去到尽喇。。。:onion31:
原帖由 yaya1818 於 2008-1-3 01:42 PM 發表
好耐冇見,你條氣順番未呀!上次比雞精鬧走左!  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 yaya1818 於 2008-1-3 01:54 PM 發表
有没像我甘犀利先,见人就辣啊!!

如果没就快D去放火啦~~
~~任逍遥~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-3 02:18 PM 發表

甘尼就要去到尽喇。。。:onion31:
甘你又有没去搞野啊:024:  以身作则做番场好戏给D废柴看~~:024:
~~任逍遥~~
原帖由 rickyeva 於 2008-1-3 02:58 PM 發表

好耐冇見,你條氣順番未呀!上次比雞精鬧走左!  207770
我边有激走啊!!你不好屈我啊~~

是他走去看18区都...................
~~任逍遥~~