返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2008-1-4 02:15 PM 發表

知道你靓仔啦~~不洗晒命~~
连你都羡慕我!!??
原帖由 yaya1818 於 2008-1-4 02:40 PM 發表
                                                                                                                                            连你都羡慕我!!??
你不好去到甘尽哦~~:019:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-4 02:42 PM 發表

你不好去到甘尽哦~~:019:
我去到甘尽都是你教我的。
原帖由 yaya1818 於 2008-1-4 02:51 PM 發表
好像系哦~~  甘你都不洗在自己地方放火啊~~:024:
~~任逍遥~~
原帖由 yaya1818 於 2008-1-4 02:51 PM 發表
你小心佢又用碌你呀?   
原帖由 posman 於 2008-1-4 02:57 PM 發表

好像系哦~~  甘你都不洗在自己地方放火啊~~:024:
废材精神.....辣人辣人,唔洗俾面人。
原帖由 rickyeva 於 2008-1-4 03:00 PM 發表

你小心佢又用碌棍去搞你呀?   
哈哈哈!他是用材的。
原帖由 yaya1818 於 2008-1-4 03:00 PM 發表
                                                                                                                废材精神.....辣人辣人,唔洗俾面人。
死火啦~~D废柴走火进魔左,给阿大看到就激死他啦~~:019:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-4 03:10 PM 發表

死火啦~~D废柴走火进魔左,给阿大看到就激死他啦~~:019:
激死左癈柴老大既話!就拿呢條廢柴去燒,幫你老大火葬!!!

原帖由 rickyeva 於 2008-1-4 03:22 PM 發表

激死左癈柴老大既話!就拿呢條廢柴去燒,幫你老大火葬!!!

靓仔。。你家阵系不系想在度玩野啊。。:024:
我又开始有火啦。。
原帖由 posman 於 2008-1-4 03:10 PM 發表

我不会。。看到你地甘有劲力 。。我的功力有番来喇。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-4 03:56 PM 發表

我不会。。看到你地甘有劲力 。。我的功力有番来喇。。。。。
以后就看你啦!阿大!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-4 03:51 PM 發表
我又开始有火啦。。
又開始有火?咁既係吾新鮮啦!

即係 隔夜油炸鬼! 點會有火呀!

條柴濕左點燒呀!( 濕柴 )            
原帖由 rickyeva 於 2008-1-4 04:06 PM 發表

又開始有火?咁既係吾新鮮啦!

即係 隔夜油炸鬼! 點會有火呀!

條柴濕左點燒呀!( 濕柴 )             ...
你又在这里搞屎啊??