返回列表 回復 發帖
原帖由 yaya1818 於 2008-1-4 04:03 PM 發表
                                                                                                                                      以后就看你啦!阿大!!
系啊!我期待阿大做番鑊999999999999999999999999999999甘金大戏给我看!!
~~任逍遥~~
原帖由 rickyeva 於 2008-1-4 04:06 PM 發表

又開始有火?咁既係吾新鮮啦!

即係 隔夜油炸鬼! 點會有火呀!

條柴濕左點燒呀!( 濕柴 )             ...
你拿你的口同个尾癃来试下系湿柴定系油炸鬼。。
原帖由 yaya1818 於 2008-1-4 04:26 PM 發表
                                                                                                        你又在这里搞屎啊??
我地要做D大野给人看下架啦。。

吾系。。人地真系当我地废柴没料到呀。。。
原帖由 yaya1818 於 2008-1-4 04:26 PM 發表
                                                                                                        你又在这里搞屎啊??
哈。。哈。。你都知他系搞屎棍架喇。。
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止

回復 #1869 kingworld 的帖子

投左来~~~做左VIP记得帮下我地!
~~任逍遥~~
原帖由 kingworld 於 2008-1-5 11:58 PM 發表
pls support i
http://www.tvbnow.com/thread-239680-1-1.html
already VOTE .......support you>>>>>>>>>>:onion05:
原帖由 kingworld 於 2008-1-5 11:58 PM 發表
pls support i
http://www.tvbnow.com/thread-239680-1-1.html
我都投左你一票咯。。
D废柴做晒CEO,不洗返来山庄啊~~~:019:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-7 09:08 PM 發表
D废柴做晒CEO,不洗返来山庄啊~~~:019:
家阵咪返来囖。。。你咪系刚刚返到。。。。:019:
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-7 10:53 PM 發表

家阵咪返来囖。。。你咪系刚刚返到。。。。:019:
yaya1818刚刚申请做CEO喔!!知道点做啦~~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-7 11:03 PM 發表

yaya1818刚刚申请做CEO喔!!知道点做啦~~
哦。。他间野叫乜名啊。。几时上市喎。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-7 11:09 PM 發表

哦。。他间野叫乜名啊。。几时上市喎。。。
{{{{世界废材总公司 }}} yaya1818 (coming soon)

{{{娱乐王国}}} 马来熊猫 (coming soon)

{{{娱乐集團}}} jey (coming soon)
{{{废股}}}

{{{"废柴连锁店}}} wk.hoo

个个走去做CEO~~边个做废柴??:onion03: :onion03:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-8 10:22 AM 發表

{{{{世界废材总公司 }}} yaya1818 (coming soon)

{{{娱乐王国}}} 马来熊猫 (coming soon)

{{{娱乐集團}}} jey (coming soon)
{{{废股}}}

{{{"废柴连锁店}}} wk.hoo

个个走去做CEO~~边个做废柴??:onion03: :o ...
哦。。。马来熊猫都出理来???。。他不是潜水潜到不见左的吗。。。。:019:
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-8 11:36 AM 發表

哦。。。马来熊猫都出理来???。。他不是潜水潜到不见左的吗。。。。:019:
可能变左身做(颠)狗+熊(猫)都不定~~
~~任逍遥~~