返回列表 回復 發帖
原帖由 jeo 於 2008-1-12 11:15 AM 發表
路过的...:onion05: :onion05:
你好生面口喔~~我没见过你~~
~~任逍遥~~

回復 #1861 jeo 的帖子

:onion03: :onion03: 做么你甘讲人噶??:019: 真系好无辜啊!!
:024: :024: :024: :024:
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 jeo 於 2008-1-12 11:17 AM 發表
原来你在这里.. 又入黎泡仔啊??
欠我钱几时要还??:024:
他欠你几多钱啊~~洗不洗甘大声啊~~  话晒都是人家个场给D面好喔~
~~任逍遥~~

回復 #1862 posman 的帖子

係啊,我外地黎ge..入黎饮杯茶就走啦..:onion14:
喂喂喂!!我都无欠他钱...:019:
好无辜ga...
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-12 11:22 AM 發表
:onion03: :onion03: 做么你甘讲人噶??:019: 真系好无辜啊!!
:024: :024: :024: :024:
富家子弟都要欠人钱,给你阿大看到激死他喔~~
~~任逍遥~~

回復 #1867 posman 的帖子

我无欠他钱啦!!
激死我喇!!
原帖由 jeo 於 2008-1-12 11:30 AM 發表
係啊,我外地黎ge..入黎饮杯茶就走啦..:onion14:
边度人士啊~~坐多阵先走啦~~:onion14:
~~任逍遥~~

回復 #1863 bbyyhh 的帖子

开下玩笑者吗..甘凶做么哦??

回復 #1865 jeo 的帖子

请够你3杯!!
:onion14:
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-12 11:32 AM 發表
我无欠他钱啦!!
激死我喇!!
甘她又话你不还她钱
~~任逍遥~~

回復 #1872 posman 的帖子

她七线ga....可怜的孩子...
原帖由 jeo 於 2008-1-12 11:33 AM 發表
你知不知依个玩笑,会落整个富家豪族的面啊~~
~~任逍遥~~
原帖由 jeo 於 2008-1-12 11:33 AM 發表
甘而家你毁我名声wor....
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-12 11:34 AM 發表
她七线ga....可怜的孩子...
甘你又不好甘讲她!!有没事米讲出来咯~
~~任逍遥~~