返回列表 回復 發帖
大家早安

回應 jnc3688 第 19237 篇文章

hihi~~~morning~~
原帖由 wongjj 於 2009-1-13 09:54 AM 發表
hihi~~~morning~~
你吹水吹的好猛,还跑去宠物贴图去。我看见全是你的名字

回應 jnc3688 第 19239 篇文章

幾天冇online......好多新野睇ar ~~~仲未睇晒架......等其他人覆吓sin....唔想好似洗版咁 ~~~

呢其好多生產嘅片斷好精采ar
原帖由 wongjj 於 2009-1-13 10:02 AM 發表
幾天冇online......好多新野睇ar ~~~仲未睇晒架......等其他人覆吓sin....唔想好似洗版咁 ~~~

呢其好多生產嘅片斷好精采ar
我看到你血洗太平,一路洗着下

生產好精采 很血腥

回應 jnc3688 第 19241 篇文章

有血嗰d 我盡量 ......

不過其實我怕昆蟲多d
原帖由 wongjj 於 2009-1-13 10:09 AM 發表
有血嗰d 我盡量 ......

不過其實我怕昆蟲多d
我去找小强,放多多小强的照片
大 家 早 晨  
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。

回應 jnc3688 第 19243 篇文章

上次forgot who post la.....明明個title話係小学生 or kid 喜歡養嘅pet......入到佢竟然全部蟲黎架 ....好毒.....你記住嗰標題改好d.....注明內有小強wor
Jnc last night , 玩到一半 不見了人 ?

回應 comfit8 第 19244 篇文章

hihi~~
原帖由 wongjj 於 2009-1-13 10:29 AM 發表
hihi~~
你好 ﹐ 吃了早餐 ?
原帖由 wongjj 於 2009-1-13 10:28 AM 發表
上次forgot who post la.....明明個title話係小学生 or kid 喜歡養嘅pet......入到佢竟然全部蟲黎架 ....好毒.....你記住嗰標題改好d.....注明內有小強wor ...
虫虫很可爱的
进来看看。。。大家早晨。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
原帖由 comfit8 於 2009-1-13 10:28 AM 發表
Jnc last night , 玩到一半 不見了人 ?
线路不好干脆不玩走人