返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2008-1-10 09:18 AM 發表

甘你米试下咯!!  记得带埋你女出来喝茶喔!
吾系太夜既话,都可以考虑既.................
不过,你地有无靓仔先?
质数太差既话,我请拒吾郁架!
原帖由 vwwo 於 2008-1-10 12:58 PM 發表

吾系太夜既话,都可以考虑既.................
不过,你地有无靓仔先?
质数太差既话,我请拒吾郁架!http://www.iqq8.com/qq/sm ...
有啊。。你要几多有几多啊。。我同鸡精的系其中之两个。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-10 13:42 發表

Actually where the place..????
原帖由 vwwo 於 2008-1-10 12:58 PM 發表

不过,你地有无靓仔先?
质数太差既话,我请拒吾郁架!http://www.iqq8.com/qq/sm ...
甘你女质数又掂不掂啊!~~:onion10:
~~任逍遥~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-10 01:42 PM 發表

吓........................甘既质素?????
原帖由 posman 於 2008-1-10 04:39 PM 發表

甘你女质数又掂不掂啊!~~:onion10:
都几掂架!
原帖由 vwwo 於 2008-1-11 12:07 AM 發表

吓........................甘既质素?????
我地个个废柴都好鬼死靓仔!!~~

D女见到都   晕晒浪~~~~
~~任逍遥~~
原帖由 vwwo 於 2008-1-11 12:08 AM 發表

都几掂架!
像不像你先   身材索不索
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-11 12:12 AM 發表

你地甘既质素都叫...........吾好再讲喇!
原帖由 posman 於 2008-1-11 12:13 AM 發表

像不像你先   身材索不索
甘啊,拒可爱D喽!
原帖由 vwwo 於 2008-1-11 12:07 AM 發表

靚姐!我地所有4仔片既男主角都有番咁上吓質素架!咁妳女喜歡邊一類型呀?

想要邊種 Feel ???

原帖由 posman 於 2008-1-11 12:12 AM 發表

是啊。。有时重会尖叫喎。。。
废柴们,157 尽量扫!!!! 短期内用极限16digit注资
~~任逍遥~~
原帖由 rickyeva 於 2008-1-11 01:06 AM 發表

靚姐!我地所有4仔片既男主角都有番咁上吓質素架!咁妳女喜歡邊一類型呀?

想要邊種 Feel ???

拒钟意才子架,你地有无啊?
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-11 12:17 PM 發表

是啊。。有时重会尖叫喎。。。
然后就...............................