返回列表 回復 發帖
posman...做么你要打我地两个...?:onion03:
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
路过入来同D有钱人打声  HI :onion05:

回復 #1890 posman 的帖子

posman哥哥你做么晤认得我啦??
原帖由 如來彿祖 於 2008-1-12 11:50 AM 發表
路过入来同D有钱人打声  HI :onion05:

回復 #1893 如來彿祖 的帖子

,你好多钱啊..:onion10:

回復 #1893 如來彿祖 的帖子

原来佛祖来撑场!!!hihi佛祖!!

怪不得我不自在啦~~都是回避下~~:onion05:
~~任逍遥~~
:019: posman 最近冇睇到你同盈盈傾計喎 :019:
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-12 11:49 AM 發表
posman...做么你要打我地两个...?:onion03:
你们两个再向度吵架,我就体罚你地!~
~~任逍遥~~

回復 #1897 posman 的帖子

要走啦哥哥??
原帖由 furniture 於 2008-1-12 11:53 AM 發表
:019: posman 最近冇睇到你同盈盈傾計喎 :019:  
盈盈都没进来~~:019:

都是你衰:024:  你做么给甘多活动她帮你搞~~

搞到她忙到死~不理我~~
~~任逍遥~~
原帖由 jeo 於 2008-1-12 11:53 AM 發表
要走啦哥哥??
得闲来找我啦~~
~~任逍遥~~

回復 #1902 posman 的帖子

哥哥晤好走啊..
原帖由 posman 於 2008-1-12 11:55 AM 發表

盈盈都没进来~~:019:

都是你衰:024:  你做么给甘多活动她帮你搞~~

搞到她忙到死~不理我~~
哈哈 !!
:onion14: 我地富家豪族多左個VIP職位喎,可以玩我地D遊戲,仲可以出我地D工資
如果盈盈話YES我俾個富家豪族VIP你做,你唔使過黎我地富家豪族架 !! :onion14:
原帖由 jeo 於 2008-1-12 11:58 AM 發表
哥哥晤好走啊..
甘你想点啊~~
~~任逍遥~~

回復 #1902 posman 的帖子

係咯係咯!!哥哥~你唔好走啊!!:onion03: