返回列表 回復 發帖
原帖由 furniture 於 2008-1-12 01:22 PM 發表

:onion18: 改左喇, 你自己去改返個工資申報啦 :onion18:
http://www.tvbnow.com/viewthread ... &extra=page%3D1
改左喇~~thank lo!!!:014:
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 furniture 於 2008-1-12 01:01 PM 發表

哦 !! 咁就死得啦   
所以我要做VIP 多D亲近番她!:019:
~~任逍遥~~
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-12 01:27 PM 發表

改左喇~~thank lo!!!:014:
以后看下你有么表现! 没表现一样会降级~~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-12 01:39 PM 發表

所以我要做VIP 多D亲近番她!:019:
好 !! 俾你做富家豪族VIP
http://www.tvbnow.com/viewthread ... &extra=page%3D1
原帖由 posman 於 2008-1-12 01:40 PM 發表

以后看下你有么表现! 没表现一样会降级~~
多谢你的提点~哥哥~~哈哈
原帖由 furniture 於 2008-1-12 01:52 PM 發表

好 !! 俾你做富家豪族VIP
嘩~~~太开心啦~多谢晒~~~  盈盈你在那里啊~~我追我追...追追追~~:onion05:
~~任逍遥~~
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-12 01:56 PM 發表

多谢你的提点~哥哥~~哈哈
我会帮忙监管你们所做所为~~~ (做25仔)~~~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-12 02:05 PM 發表

嘩~~~太开心啦~多谢晒~~~  盈盈你在那里啊~~我追我追...追追追~~:onion05:
:onion18: 想追盈盈就多D玩我地D遊戲, 最好個樣就係可以申報工資 :onion18:
原帖由 furniture 於 2008-1-12 02:14 PM 發表

:onion18: 想追盈盈就多D玩我地D遊戲, 最好個樣就係可以申報工資 :onion18:  
我念多D帮下盈盈手推下她活动会比较好~~~ 甘她先会加我分
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-12 02:07 PM 發表

我会帮忙监管你们所做所为~~~ (做25仔)~~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-12 02:30 PM 發表

214505   214506
有能者居之~~你收到人家份粮,你以为不洗做啊~:024:  

叫你帮下手都阿支阿左:024:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-12 02:37 PM 發表

有能者居之~~你收到人家份粮,你以为不洗做啊~:024:  

叫你帮下手都阿支阿左:024:
甘凶做么啊??!!!:024: 讲下笑唔得啊???:019:
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-12 02:40 PM 發表

甘凶做么啊??!!!:024: 讲下笑唔得啊???:019:
不凶你,你又点会做野啊~~  是不是不爽啊~~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-12 02:43 PM 發表

不凶你,你又点会做野啊~~  是不是不爽啊~~
我脾气好~唔会唔爽ge~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-12 02:47 PM 發表

我脾气好~唔会唔爽ge~~214536
你甘多时间吹水都不去念D活动搞下.
~~任逍遥~~