返回列表 回復 發帖
原帖由 manyiu 於 2008-8-18 04:21 PM 發表

係呀! 我係想同你地一起玩咋!開心, 開心
大家一齊傾計都好開心...
下載什麼呀你...??電影...??
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-18 04:20 PM 發表

下次記得擔遮曬衫啦~~
Good idea, did you try it?
原帖由 yiyianki 於 2008-8-18 04:20 PM 發表
你常常都說是幻覺,,,,可能你自己才是有幻覺...
不是啦!!真的是你们的幻覺啦!!
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 04:21 PM 發表

佢可以思覺失調
一係就自欺欺人....卡卡,,連自己都呃埋....
鴨仔好有錢喎~~~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
就黎到喇~~~~好緊張.....好緊張.......
原帖由 hendytiu 於 2008-8-18 04:23 PM 發表

不是啦!!真的是你们的幻覺啦!!
明明就是你思覺失調...
原帖由 yiyianki 於 2008-8-18 04:22 PM 發表
大家一齊傾計都好開心...
下載什麼呀你...??電影...??
下載tvb電視劇囉!
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 04:23 PM 發表
就黎到喇~~~~好緊張.....好緊張.......
仲有十幾帖........好緊張呀....
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 04:20 PM 發表

邊有咁多幻覺
有啊!!很多幻覺的!!
原帖由 manyiu 於 2008-8-18 04:23 PM 發表

下載tvb電視劇囉!
溏心嗎....???
原帖由 yiyianki 於 2008-8-18 04:23 PM 發表
一係就自欺欺人....卡卡,,連自己都呃埋....
勁....連自己都呃埋
原帖由 hendytiu 於 2008-8-18 04:24 PM 發表

有啊!!很多幻覺的!!
原來真是你自己才有幻覺...
go go go........add oil....
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
溏心仲未有15集既....等左好耐了...