返回列表 回復 發帖
原帖由 comfit8 於 2009-1-21 10:14 AM 發表

看到啦 。。。
失覺曬!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-21 10:23 AM 發表

要麻煩你see個IP NAME LA!~~~
真是給你兩公婆玩死 >。<
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 comfit8 於 2009-1-21 10:21 AM 發表

哈哈哈 ﹐ 要吃惊風散 ?? 還是 定惊茶 ??
我要食珍珠末定惊先得
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
原帖由 comfit8 於 2009-1-21 10:17 AM 發表

上次 在 MSN said Hello , 嚇倒你添 ﹐ 講聲 Sorry 563067
不准再溝我隻豬 ~~~
原帖由 真爱难求 於 2009-1-21 10:25 AM 發表

我要食珍珠末定惊先得
食珍珠 , 好貴的哦
原帖由 comfit8 於 2009-1-21 10:24 AM 發表
過埋今晚 ﹐ 我又老多一歲啦 。。。
咁"預祝"你HAPPY BIRTHDAY LA!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-21 10:26 AM 發表

不准再溝我隻豬 ~~~
鬼得閒溝你隻豬 ﹐ Said Hello Only
原帖由 comfit8 於 2009-1-21 10:25 AM 發表

真是給你兩公婆玩死 >。<
死咗就覆唔到帖啦!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-21 10:27 AM 發表

咁"預祝"你HAPPY BIRTHDAY LA!~~~
今晚在你的場 慶祝我的 birthday ^^
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-21 10:29 AM 發表

死咗就覆唔到帖啦!~~~
就死 ﹐沒斷氣 。
原帖由 comfit8 於 2009-1-21 10:27 AM 發表

食珍珠 , 好貴的哦
嚇親我隻傻豬仔就貴貴都要俾!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-21 10:31 AM 發表

嚇親我隻傻豬仔就貴貴都要俾!~~~
在下 比較喜歡吃 紅燒 豬仔 。
原帖由 comfit8 於 2009-1-21 10:28 AM 發表

鬼得閒溝你隻豬 ﹐ Said Hello Only
我知道仲有另外D嘢wo!~~~呢?......個咩心呢?~~~~~~
不見你的 傻豬仔 ??
原帖由 comfit8 於 2009-1-21 10:29 AM 發表

今晚在你的場 慶祝我的 birthday ^^
多謝you sin!~~~咁小弟今晚會盡量抽空 ~~~