返回列表 回復 發帖
原帖由 yiyianki 於 2008-8-18 04:32 PM 發表
雞雞對你實在太好了...
係啊, 佢真係好好 ga! 好夜, 我要訓覺, 明天再傾過, good night.
OK OK....我而家即刻去SEND~~
原帖由 manyiu 於 2008-8-18 04:41 PM 發表

係啊, 佢真係好好 ga! 好夜, 我要訓覺, 明天再傾過, good night.
好,,,明天見.......
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
已經SEND左.....等佢覆.....
你地記得等我今晚分錢俾大家....
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-18 04:31 PM 發表

hi, cammy,
Sorry! 我唔知到你黎左! $$$$$$真係好大魔力!
原帖由 manyiu 於 2008-8-18 04:41 PM 發表

GOOD NIGHT 喇
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 04:44 PM 發表
已經SEND左.....等佢覆.....
你地記得等我今晚分錢俾大家....
再次恭喜你啊~~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 manyiu 於 2008-8-18 04:44 PM 發表

Sorry! 我唔知到你黎左! $$$$$$真係好大魔力!
sweet dream~dear
鴨仔~where are you??
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-18 04:52 PM 發表

再次恭喜你啊~~
多謝~~~多謝~~~
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 17:03 發表

多謝~~~多謝~~~
恭喜你啊!厲害厲害!
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 假書僮 於 2008-8-18 05:09 PM 發表
恭喜你啊!厲害厲害!
hi~屎桶佬, GOOD NAME~
原帖由 假書僮 於 2008-8-18 05:09 PM 發表
恭喜你啊!厲害厲害!
多謝....多謝......
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 17:12 發表

多謝....多謝......
我已過數給rrliew,你等他給$$呵

cheriecherie