返回列表 回復 發帖
原帖由 {暗精灵} 於 2008-1-16 11:30 PM 發表

甘他咪是我地祖先咯~~
祖先 ?               

咁你咪即係「暗黑 の 雞精靈」 ? ? ?

.
原帖由 rickyeva 於 2008-1-16 11:42 PM 發表

祖先 ?               

咁你咪即係「暗黑 の 雞精靈」 ? ? ?

.
都系咁上下啦。。都系精囖。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
我又放完火返来啦~~:onion05:

点解有人讲我坏话~~:024:
~~任逍遥~~
精灵训晒?
潜水修养中...咩事干请pm我^^"
原帖由 danny仔 於 2008-1-17 01:07 AM 發表
精灵训晒?
不知波~~我迟了一步~~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-17 12:43 AM 發表
我又放完火返来啦~~:onion05:

点解有人讲我坏话~~:024:
冇人講你壞話。人家問 What is 雞精? Who is 雞精 ?

所以咪答你係「天真無邪」,既「小雞,雞精」囉。            
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 rickyeva 於 2008-1-17 01:39 AM 發表

冇人講你壞話。人家問 What is 雞精? Who is 雞精 ?

所以咪答你係「天真無邪」,既「小雞,雞精」囉。   217471     217471     217471
哦,系么  问你条友是仔定是女:014:
~~任逍遥~~
吾得啦!好眼訓呀!要上路啦!我要去投胎重新做人啦!明天再同大家吹過。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 rickyeva 於 2008-1-17 02:28 AM 發表
吾得啦!好眼訓呀!要上路啦!我要去投胎重新做人啦!明天再同大家吹過。

217485     217485     217485
甘你安心上路啦~~
~~任逍遥~~
点解最近甘多精灵同幽灵来探访??莫非我入错左幽灵山庄??
早晨
幽灵山庄
原帖由 maui 於 2008-1-17 09:49 AM 發表
早晨
哥仔甘早啊?!早晨啦!:onion14:
原帖由 yaya1818 於 2008-1-17 09:57 發表
     哥仔甘早啊?!早晨啦!:onion14:
normal 9am reach office,蛇上网lo...how about u ..where u work wor...
原帖由 maui 於 2008-1-17 10:00 AM 發表

normal 9am reach office,蛇上网lo...how about u ..where u work wor...  
我都是9点上班。sri damansara 咯!