返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-17 12:29 發表

哈。。哈。。我惊。。我同鸡精的样会吓到你喎。。
aiyo...if u c my face ..u will ...

回復 #2104 posman 的帖子

啊哥,做乜你惊同他地见面
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-17 12:36 發表
cos..i'm not 帥哥:019: :019:
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-17 12:36 PM 發表
我,....................
~~任逍遥~~
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-17 12:36 PM 發表
哈。。哈。。你不知你的哥哥的样有几俊才啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 maui 於 2008-1-17 12:38 PM 發表

cos..i'm not 帥哥:019: :019:  
哈。。哈。。惨在鸡精的样给人看到就。。人见人打。。车见车撞喇。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-17 12:40 PM 發表

哈。。哈。。你不知你的哥哥的样有几俊才啊。。
你同他是朋友来的是 show me d piX
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-17 12:42 PM 發表

你同他是朋友来的是 show me d piX
阿妹,你又话同我出来吃KFC,几时啊~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-17 12:43 PM 發表

是喎。。我又去啊。。不过,你吃左野才来喎。。

不是,我惊你看到我地的样就吃不落野囖。。。
原帖由 posman 於 2008-1-17 12:43 PM 發表

几时都得ga ~不过我喜欢唱歌多点~
哈。。哈。。何止是朋友啊。。钟系废柴同盟的兄弟啊。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-17 12:47 PM 發表

是喎。。我又去啊。。不过,你吃左野才来喎。。

不是,我惊你看到我地的样就吃不落野囖。。。
你是不是很靓仔啊

回復 #2114 bbyyhh 的帖子

喝茶+唱歌+KFC lo...
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-17 12:47 PM 發表

几时都得ga ~不过我喜欢唱歌多点~
哦。。咁你就要早D给我地知啦。。。

不是我地就没时间整好个样给你地看架喇。。。
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-17 12:48 PM 發表

你是不是很靓仔啊
哈。。哈。。直头靓仔到鬼见到我都走啊。。