返回列表 回復 發帖
乜又没人的??
月亮圆,月亮圆
原帖由 wk.hoo 於 2007-9-25 09:17 PM 發表
乜又没人的??
系叻!上次问你住甲洞哪里?
开心就是人生最好的幸福
原帖由 人一个 於 2007-9-25 09:18 PM 發表
月亮圆,月亮圆
你会圆吗?
开心就是人生最好的幸福
中秋节快乐~~~~  我没月饼吃,妈说太甜了。:019:
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
眼圆圆,后面圆圆,前面不够圆圆。。。。好多地方都圆圆:014:
原帖由 ravedoggie 於 2007-9-25 09:37 PM 發表
哈哈哈!!不要紧啦!!我请你吃无糖的啦!!中秋节快乐!!
原帖由 ravedoggie 於 2007-9-25 09:37 PM 發表
你是哪里人啊!!
开心就是人生最好的幸福
原帖由 人一个 於 2007-9-25 09:42 PM 發表
眼圆圆,后面圆圆,前面不够圆圆。。。。好多地方都圆圆:014:
真的!!你住边??
开心就是人生最好的幸福

回復 #2122 ljw1982 的帖子

多谢。。。月饼呢????? 几时罗俾我食?嘻嘻。。
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR

回復 #2123 terenceng 的帖子

KL 。。。 你呢?
原帖由 ravedoggie 於 2007-9-25 09:46 PM 發表
KL 。。。 你呢?
我都系~
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-9-25 21:44 發表

真的!!你住边??
有柄的渥:014:你要:onion05:
我蕉赖。。。你呢??? 这个论坛都满多马来西亚人喔。
原帖由 ravedoggie 於 2007-9-25 21:46 發表
KL 。。。 你呢?
me2 k.l,近来很塞车。。。