返回列表 回復 發帖
原帖由 terenceng 於 2007-9-25 22:04 發表

下次约我一起吃!!:onion14:
jln ipoh生窝皇不错的。。。。但是没靓女:014:
原帖由 ravedoggie 於 2007-9-25 09:57 PM 發表

-.-"  PJ 靓女多咩???? 金河比较多喔。哈哈哈
哈哈!系咩我在金河树做工!!!:onion05:
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ravedoggie 於 2007-9-25 10:03 PM 發表
哦。penang~~ 我lovepenang...  G HOtel~~  好正~!!!! 好多野食~!!!! 炒粿条!!!! 我最爱!!!
如果你来的话,我请你吃出名的啦!好不好?

回復 #2144 天使_琪 的帖子

嘿,angel~~  你学院读的怎样了? 有加油吧?
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
原帖由 terenceng 於 2007-9-25 10:08 PM 發表

哈哈!系咩我在金河树做工!!!:onion05:
-.-"  电话????????????????????
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
原帖由 ljw1982 於 2007-9-25 10:00 PM 發表
我住在PENANG。很远啊!
拿!我借你

开心就是人生最好的幸福
原帖由 ljw1982 於 2007-9-25 10:08 PM 發表

如果你来的话,我请你吃出名的啦!好不好?
当然~!!!!  我可能多2个月会去槟城哦。到时call你做导游。。带我去出名的地方吃哦。。。

回復 #2144 天使_琪 的帖子

welcome!!
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ravedoggie 於 2007-9-25 10:07 PM 發表
你知哪里好吃的吗???? 我特别喜欢吃哦。。。约你一起吃?冇问题。。。但有边度好食??
增江北区平靓:onion18:
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ravedoggie 於 2007-9-25 10:12 PM 發表

当然~!!!!  我可能多2个月会去槟城哦。到时call你做导游。。带我去出名的地方吃哦。。。
OK!!应该没问题啦!
原帖由 ravedoggie 於 2007-9-25 10:10 PM 發表

-.-"  电话????????????????????
其实我在LOW YAT做!!:019:
开心就是人生最好的幸福
原帖由 人一个 於 2007-9-25 10:08 PM 發表

jln ipoh生窝皇不错的。。。。但是没靓女:014:
靓女真系甘重要吗??
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ravedoggie 於 2007-9-25 10:09 PM 發表
嘿,angel~~  你学院读的怎样了? 有加油吧?
最近在考试啊。。明天最后一科了。。
然后就可以来和你们吹水了咯,呵呵
开心开心,终于要考完了^^
原帖由 terenceng 於 2007-9-25 10:13 PM 發表
welcome!!
thanks........hehe ^^
原帖由 天使_琪 於 2007-9-25 10:19 PM 發表

最近在考试啊。。明天最后一科了。。
然后就可以来和你们吹水了咯,呵呵
开心开心,终于要考完了^^
加油.. ^^