返回列表 回復 發帖
原帖由 canz85 於 2007-9-25 10:45 PM 發表

如果你在槟城就好了~~~~LJW兄就可以请你做ACCOUNTANT~~~~~
洗黑錢佢就悉..

回復 #2203 terenceng 的帖子

cchinfatt係收萬能既.....

回復 #2198 天一 的帖子

你同爷都系考试做麽爷来得你唔得?
开心就是人生最好的幸福
原帖由 天一 於 2007-9-25 10:45 PM 發表

好遠啊....我住PJ啊.....
sunway la... ~~  好近了瓜。。。。。
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR

回復 #2200 ed_teck 的帖子

我不明白??
开心就是人生最好的幸福

回復 #2206 ed_teck 的帖子

好係你比較強(洗黑錢)......:onion31:
原帖由 ravedoggie 於 2007-9-25 10:47 PM 發表

:onion18: 要发达揾cchinfatt啦。。。 哈哈哈。。。
问佢有麼心水number.. 中左唔洗做..

回復 #2207 天一 的帖子

哦!!原来如此!
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-9-25 10:47 PM 發表
而且仲考得好..
原帖由 terenceng 於 2007-9-25 10:47 PM 發表
因為啊爺強啊嗎....
我就晤同啦....我好晤dim啊....:onion03:
原帖由 ed_teck 於 2007-9-25 10:44 PM 發表

係啵..
哇,没到新年就换衣~~~好yeah wow ED兄~~~~
原帖由 天一 於 2007-9-25 10:48 PM 發表
好係你比較強(洗黑錢)......:onion31:
唔係.. 強項係走私...

回復 #2209 ravedoggie 的帖子

sunway有麼好介紹....??
原帖由 ed_teck 於 2007-9-25 10:48 PM 發表

问佢有麼心水number.. 中左唔洗做..
你唔系赌坛教父咩。。。问你自己吧??? 哈哈哈
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
好啦...等陣在傾啦....要去沖涼啦.....啊爺...係時候睇戲啦....