返回列表 回復 發帖
原帖由 天一 於 2007-9-25 10:50 PM 發表

因為啊爺強啊嗎....
我就晤同啦....我好晤dim啊....:onion03:
SO努力点
开心就是人生最好的幸福
原帖由 天一 於 2007-9-25 10:50 PM 發表
sunway有麼好介紹....??
我真系唔知啦尼次。。。你要去行下问下罗。。。 :019: 你电脑甘厉害。。。揾电脑专门店罗
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
原帖由 ravedoggie 於 2007-9-25 10:51 PM 發表

你唔系赌坛教父咩。。。问你自己吧??? 哈哈哈
我的工作係呼吁會員支持賭博文化..
我要睇戏,听日再吹水啦。88爱~~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
原帖由 ed_teck 於 2007-9-25 10:55 PM 發表

我的工作係呼吁會員支持賭博文化..
唔好啊你!!!!败坏社会风气!!!!!!!!!!!
原帖由 天一 於 2007-9-25 10:53 PM 發表
好啦...等陣在傾啦....要去沖涼啦.....啊爺...係時候睇戲啦....
... 夠鍾喇..
原帖由 ravedoggie 於 2007-9-25 10:55 PM 發表
我要睇戏,听日再吹水啦。88爱~~
886..
:onion14: 还有人在吗?
开心就是人生最好的幸福
呢个时间都好难遇到人!
that of course la!! you so early wake up.....
...大家好.......:014:
halo,,,,everybody
hru 2day?
今日唔知会唔会遇到人呢?
原帖由 vwwo 於 2007-9-26 01:45 PM 發表
今日唔知会唔会遇到人呢?
大姐大:014: ,泰山在。。。。。:019:
大家好吗?
哈囖!:onion05: 有没人啊?:019: 没有人?