返回列表 回復 發帖
本人将会在下星期被老细老屈充军在外(中国) 直到年30晚(返的来应该年初一) 所有事务将由废柴四大俊男(wk.hoo, jey, yaya1818, 马来熊猫)接手管理.直到本人回归!!:019:

你地不好以为我不在就乘机进来踩我场~~:024:  给我知道返来同你地死过~~:024:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-17 06:10 PM 發表
本人将会在下星期被老细老屈充军在外(中国) 直到年30晚(返的来应该年初一) 所有事务将由废柴四大俊男(wk.hoo, jey, yaya1818, 马来熊猫)接手管理.直到本人回归!!:019:

你地不好以为我不在就乘机进来踩我场~~:024:  ...
惊你吾死,整多你两野先!!
原帖由 posman 於 2008-1-17 06:10 PM 發表

你地不好以为我不在就乘机进来踩我场~~:024:  ...
吓。。你讲真定假啊。。你咪玩野啊。。死鸡精。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-17 06:13 PM 發表

吓。。你讲真定假啊。。你咪玩野啊。。死鸡精。
甘你米看看下星期我有没在咯~~:019:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-17 06:14 PM 發表

甘你米看看下星期我有没在咯~~:019:
咁系你的老细玩野喎。。。

你没小他啊。。
原帖由 vwwo 於 2008-1-17 06:12 PM 發表

惊你吾死,整多你两野先!!
我都还未走你就进来踩场~~:024:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-17 06:20 PM 發表

你去到中国就要小心Dh5n1菌啊。。中左的话就不好返来啦。。。
原帖由 posman 於 2008-1-17 06:20 PM 發表

咩啊,踩你吾起啊??
原帖由 vwwo 於 2008-1-17 06:23 PM 發表

咩啊,踩你吾起啊??
唉。。又开战喇。。姐姐。。你咪咁啦。。等他安心上路啦。。
原帖由 vwwo 於 2008-1-17 06:23 PM 發表

咩啊,踩你吾起啊??
玩野,好,看我出招~~
~~任逍遥~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-17 06:26 PM 發表

唉。。又开战喇。。姐姐。。你咪咁啦。。等他安心上路啦。。
好喇,甘我就收敛少少喇!:onion14:
哪鸡精,你千其要带D手信返黎俾我之好啊!:onion31:
我要D特色饼仔,好cheep架喇!
如果吾系,你就知死!
原帖由 posman 於 2008-1-17 06:28 PM 發表

玩野,好,看我出招~~
啊----------------
原帖由 vwwo 於 2008-1-17 06:30 PM 發表

啊----------------
哈。。哈。。姐姐。。你都好爽咁喎。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-17 06:32 PM 發表

哈。。哈。。姐姐。。你都好爽咁喎。。
你个死杰仔!!
原帖由 vwwo 於 2008-1-17 06:33 PM 發表

你个死杰仔!!
哈。。哈。。又给我讲中心事啊。。:014: