返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-17 06:37 PM 發表

哈。。哈。。又给我讲中心事啊。。:014:
吾同你讲,去睇戏!:onion05:
原帖由 vwwo 於 2008-1-17 06:44 PM 發表

吾同你讲,去睇戏!:onion05:
同我讲几句就走左去。。姐姐。 。你系唔系 讨厌我喇。。。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
路過。。
posman,kingworld...
Sports Games 排行榜
排名 會員 總額
» 第 1 名 FinalFantastic 4760000
» 第 2 名 delhi88 3080000
» 第 3 名 fcuk9394 2555000
» 第 4 名 8highlander8 2546800
» 第 5 名 andy_theoh 2389800
» 第 6 名 crystalwong 2258000
» 第 7 名 Q版皮利斯 2214500
» 第 8 名 0o。(-.-) 2196600
» 第 9 名 leanming 2057813
» 第 10 名 彿印 2053000
» 第 11 名 cool-boy 2021600
» 第 12 名 rickytang28 1987200

cant see ur crazy dog name....
原帖由 andy_theoh 於 2008-1-17 09:51 PM 發表
排名 會員 總額
» 第 1 名 FinalFantastic 4760000
  ...
哦。。哥哥。。他地两个都没在喎。。
原帖由 andy_theoh 於 2008-1-17 09:51 PM 發表
排名 會員 總額
  ...
:024: 来踩场啊死仔
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 kingworld 於 2008-1-17 09:59 PM 發表

:024: 来踩场啊死仔
哈。。哈。。人地排名高过你喎。。。
废材
闪。。。。:onion05:
原帖由 红精灵 於 2008-1-17 10:02 PM 發表
废材
闪。。。。:onion05:
你又来灌水啊。。小心给人扣分啊。。。弟弟。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-17 10:02 PM 發表

哈。。哈。。人地排名高过你喎。。。
高过我姐吗,使吾使甘串阿
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 kingworld 於 2008-1-17 10:05 PM 發表

高过我姐吗,使吾使甘串阿
who is she
得闲回来看看:onion05: :onion05:
原帖由 andy_theoh 於 2008-1-17 11:35 PM 發表

who is she
话你排名高过我地啊~~:024:   不是讲女啊~~咸友!~~
~~任逍遥~~
大家好好久没见