返回列表 回復 發帖
原帖由 mk841 於 2008-1-21 10:01 PM 發表
hi~入来废下。。。应该欢迎吧。。。
不进都进左来咯.米坐下咯~~喝杯野啦~:onion14:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-21 10:02 PM 發表

你不好乱讲啊~~我不虾D弱小平民~~:024:
哦。。是嘛。。你都会放生。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #2315 posman 的帖子

是的~废王。。。你请饮茶我一定担凳仔来坐啦~~慢慢叹:onion14:
原帖由 mk841 於 2008-1-21 10:47 PM 發表
是的~废王。。。你请饮茶我一定担凳仔来坐啦~~慢慢叹:onion14:
边度人啊,你好像夜晚先会出现哦~~
~~任逍遥~~

回復 #2318 posman 的帖子

kl人啊~早上做工嘛~有时在office时都有上来吹下水的。。不过之前就好少上来啦。。
不会吹水惊被人笑啊
原帖由 mk841 於 2008-1-21 11:07 PM 發表
kl人啊~早上做工嘛~有时在office时都有上来吹下水的。。不过之前就好少上来啦。。
不会吹水惊被人笑啊
哈。。哈。。你咪在度假啦。。你不会吹水就奇咯。。。
原帖由 mk841 於 2008-1-21 11:07 PM 發表
不会吹水惊被人笑啊
慢慢来,我撑你~~  边个笑你同我阿大讲,等他帮你出头~
~~任逍遥~~
不会吹水惊被人笑啊
me too.....................
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-21 11:10 PM 發表

哈。。哈。。你咪在度假啦。。你不会吹水就奇咯。。。
呵呵~~大佬~给少少面啦。。轻松下~来kit kat
原帖由 william仔 於 2008-1-21 11:14 PM 發表

哈。。哈。。咁你就要同鸡精学野喇。。
原帖由 william仔 於 2008-1-21 11:14 PM 發表

你都不出来吹,边有人笑你啊~~
~~任逍遥~~
原帖由 mk841 於 2008-1-21 11:16 PM 發表

呵呵~~大佬~给少少面啦。。轻松下~来kit kat啦
哈。。哈。。。咁才系喇嘛。。放胆去吹。。

你吹多D就会叻既喇!
原帖由 posman 於 2008-1-21 11:11 PM 發表

慢慢来,我撑你~~  边个笑你同我阿大讲,等他帮你出头~
好感动啊~搞到我哭住回家

我会记住你的~~嘿嘿
原帖由 vwwo 於 2008-1-21 11:24 PM 發表

你吹多D就会叻既喇!
甘我又掂不掂啊
~~任逍遥~~