返回列表 回復 發帖
原帖由 maui 於 2008-1-22 12:44 PM 發表
hi.....
你食饱没啊??
原帖由 yaya1818 於 2008-1-22 12:45 PM 發表
我要到处去宣扬我们的废柴精神!!
哦。。真唔真啊。。去昆女就真呱。。:onion31:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 yaya1818 於 2008-1-22 12:49 發表
你食饱没啊??
just finished.....how about yoou..
原帖由 william仔 於 2008-1-22 01:20 AM 發表

am i some thing wrong ?
你无错啊,吾洗甘惊哦,吹下水啧!
你吾洗惊到吾见左人系嘛?
原帖由 vwwo 於 2008-1-22 12:57 AM 發表

拒都叫有"江湖地位"啊??
拒这些不系叫“江湖地位”。。。系叫“讨人厌”!
原帖由 马来熊猫 於 2008-1-22 03:44 PM 發表

拒这些不系叫“江湖地位”。。。系叫“讨人厌”!
系喇,系喇!:onion31:
william仔,你睇下,都有人甘讲野架...................
你返黎喇!
vwwo姐你好像不用睡的哦??尽然看到你3am回帖 我晕~~
还是你24hr在这!!
原帖由 mk841 於 2008-1-22 04:56 PM 發表
vwwo姐你好像不用睡的哦??尽然看到你3am回帖 我晕~~
还是你24hr在这!!
甘又无甘夸!!
顶多都系十令个钟甘喇!
原帖由 vwwo 於 2008-1-22 17:12 發表

甘又无甘夸!!
顶多都系十令个钟甘喇!
大姐 ......i lose alot money at ur company ar...

回復 #2352 vwwo 的帖子

呵呵~那我得空3-4点起身和你吹下水啦

ps: 前提是我起得身才说 。。。这时候紧好睡啊:sleeps:
原帖由 maui 於 2008-1-22 05:20 PM 發表

大姐 ......i lose alot money at ur company ar...
你放心,我实会注资既喔!
原帖由 mk841 於 2008-1-22 05:20 PM 發表
呵呵~那我得空3-4点起身和你吹下水啦

ps: 前提是我起得身才说 。。。这时候紧好睡啊:sleeps:
你做咩工架,甘既时间起身既?
原帖由 vwwo 於 2008-1-22 17:21 發表

你放心,我实会注资既喔!
really... ........

回復 #2354 mk841 的帖子

hi.....   2moro u got work mo..???
原帖由 maui 於 2008-1-22 05:23 PM 發表

really... ........
乜你无睇到我既post咩?