返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-1-22 17:27 發表

乜你无睇到我既post咩?
din saw it wor...cos very boring 2 play

回復 #2353 maui 的帖子

哎呀~投资失利?我还没打算去股市那里打转ler
原帖由 马来熊猫 於 2008-1-22 03:44 PM 發表

拒这些不系叫“江湖地位”。。。系叫“讨人厌”!
哇!大叔 !

我黎左半年,都係第一次見你返來。    打個蕉呼先!! !  

熊猫叔叔你好!

.

cham.... 2moro need 2 work ar....
原帖由 maui 於 2008-1-22 05:28 PM 發表

din saw it wor...cos very boring 2 play
甘我俾个link你自己去睇喇!------------------->>>http://www.tvbnow.com/thread-252027-4-1.html
原帖由 mk841 於 2008-1-22 05:30 PM 發表
哎呀~投资失利?我还没打算去股市那里打转ler
甘你吾洗去都得喇,因为得返果几日就收市!
原帖由 vwwo 於 2008-1-22 17:33 發表

甘我俾个link你自己去睇喇!------------------->>>http://www.tvbnow.com/thread-252027-4-1.html
靓姐 thank's ur link....

回復 #2356 vwwo 的帖子

讲笑啦~我做off work咯。。做夜工都是以前的事咯。

只是近期玩失眠。。。没觉好睡
原帖由 rickyeva 於 2008-1-22 05:32 PM 發表

哇!大叔 !

我黎左半年,都係第一次見你返來。    打個蕉呼先!! !  

熊猫叔叔你好!

.
哈。。哈。。鸡精都不敢惹他架。。你小心D呀。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mk841 於 2008-1-22 05:36 PM 發表
讲笑啦~我做off work咯。。做夜工都是以前的事咯。

只是近期玩失眠。。。没觉好睡
甘就岩晒key喇,因为我都系失眠人士!
go home jor... ....
有人吗??

回復 #2358 maui 的帖子

明天假期当然不做啦~
你做么工咔??
甘快又话6点啦~是时候讲88左
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-22 05:37 PM 發表

哈。。哈。。鸡精都不敢惹他架。。你小心D呀。。
哇!  咁恐佈!

都係快 D 補飛先!

熊猫哥哥!

我 細路仔 吾識世界!

鎖你! Sorry !