返回列表 回復 發帖
我番来啦。。。。。。。。。:onion05:

回復 #2372 kentt15 的帖子

今日d人去晒fing头左!!
http://angkukuworld.blogspot.com/
原帖由 angkukubb 於 2008-1-18 21:23 發表
今日d人去晒fing头左!!
没边啦。。。都没耶做。宠物又无消息。股票又乱七八糟。唔通斋talk么?sien

回復 #2374 kentt15 的帖子

玩下sport games 啦
http://angkukuworld.blogspot.com/

你们在度做么啊?:onion14:
原帖由 任盈盈 於 2008-1-18 10:01 PM 發表

你们在度做么啊?:onion14:
盈盈~~~  给老婆仔锡番野先~~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-18 10:34 PM 發表

盈盈~~~  给老婆仔锡番野先~~
哈。。哈。。驶唔驶咁狼死啊。。:onion31:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-18 10:53 PM 發表

哈。。哈。。驶唔驶咁狼死啊。。:onion31:
我得家事~~~:014:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-18 10:55 PM 發表

我得家事~~~:014:
咁你就返的屋企才搞啦。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-18 22:59 發表

赞成。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-18 10:59 PM 發表

阿大,你女神呢??今晚没出来啊~~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-18 11:00 PM 發表

呜。。呜。。死鸡精。。又讲起我的伤心事。。
原帖由 posman 於 2008-1-18 23:00 發表

边个哦?
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-18 11:02 PM 發表

呜。。呜。。死鸡精。。又讲起我的伤心事。。
人家都不睬你,真掉假~~:024:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-18 11:06 PM 發表

人家都不睬你,真掉假~~:024:
咁我又真系没你咁厚颜无耻咯。。