返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2008-1-23 05:03 PM 發表

你个衰仔又讲我坏话~~
e 家吾講就無得講架啦!你今晚就 ... ...

有排都未過年呀!
原帖由 rickyeva 於 2008-1-23 05:13 PM 發表

有排都未過年呀!
你做兄弟都对得我不错啊~~
~~任逍遥~~
原帖由 rickyeva 於 2008-1-23 05:13 PM 發表

有排都未過年呀!
祝你「一路順風」, 天氣好泠呀!著多件衫 . 感冒就慘架啦!

上星期又有一單人傳人既 k s , 你一定要 「生 out out 」咁翻黎呀!

到時吾好寄隻死雞翻黎呀!

一場兄弟,我都吾想咁快燒番注香比你 ra !  ...   ...   ...
原帖由 posman 於 2008-1-23 05:17 PM 發表

你做兄弟都对得我不错啊~~
電視話大陸 D 網 bar 黑猛猛,吾開燈,仲有 p.r.  陪你一齊上... ...

到時吾好 卦住   上女  ,吾識  上網  呀!我地班兄弟姊妹等緊你 ga!

一路順風呀!我訓喇!03:35 am now.   ...   ...   ...
原帖由 rickyeva 於 2008-1-23 05:36 PM 發表

電視話大陸 D 網 bar 黑猛猛,吾開燈,仲有 p.r.  陪你一齊上... ...

到時吾好 卦住   上女  ,吾識  上網  呀!我地班兄弟姊妹等緊你 ga!

一路順風呀!我訓喇!03:35 am now.   ...   ...   ... ...
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-23 05:37 PM 發表

今晚就走啦。。鸡精。。顺风喇。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 rickyeva 於 2008-1-23 05:36 PM 發表

一路順風呀!我訓喇!03:35 am now.   ...   ...   ... ...
系啊,呢样系真架!
原帖由 vwwo 於 2008-1-24 01:01 AM 發表

系啊,呢样系真架!
真架!:onion14:
原帖由 rickyeva 於 2008-1-24 08:41 AM 發表

真架!:onion14:
你去过啊。。好似好熟行喎。。:014:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
HELLO..!!!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-24 12:21 PM 發表

你去过啊。。好似好熟行喎。。:014:
電視有講架嘛!如果冇記錯,係台灣一個電視節目播放過。

吳宗憲」既 「我猜,我猜,我猜猜猜」。  
hi~下午比较少人进来hor~~都看不到人的
我上公交车的时候发现有人坐着有人站着~
原帖由 jacksonle1 於 2008-1-24 14:25 發表
我上公交车的时候发现有人坐着有人站着~
just now having lunch...i saw alot ppl eating ..

回復 #2448 maui 的帖子

hi~你做么啊。。
他好像在作文甘 你都回??。。。。搞么??