返回列表 回復 發帖
原帖由 任盈盈 於 2008-1-20 12:12 AM 發表

要选得严格地咔  ~~
没又两百分也会被我淘汰...
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

原帖由 任盈盈 於 2008-1-20 12:12 AM 發表

要选得严格地咔  ~~
不用选啦~~我已经是最好啦~~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-20 12:14 AM 發表

不用选啦~~我已经是最好啦~~
不选点知边个好?哈哈~~
原帖由 shannon0730 於 2008-1-20 12:13 AM 發表

没又两百分也会被我淘汰...
满分几多先?
原帖由 任盈盈 於 2008-1-20 12:15 AM 發表

不选点知边个好?哈哈~~
我已经做到999分咯~~没边个可以赢的过我~~
~~任逍遥~~
你们后生仔女慢慢顷,老姐我要:sleeps: :sleeps: 了...
明天再吹吧...
这几天没心情两点起身入股市...
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!

你地几个搞惦左先同我讲。。 我再黎吹过。。:019:
http://angkukuworld.blogspot.com/

回復 #2482 shannon0730 的帖子

两点起身?? 又多一个傻的
http://angkukuworld.blogspot.com/
原帖由 angkukubb 於 2008-1-20 12:18 AM 發表
你地几个搞惦左先同我讲。。 我再黎吹过。。:019:
你要去边啊?又走?
好野,D电灯胆走晒~~~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-20 12:19 AM 發表
好野,D电灯胆走晒~~~
我都走啦~~
原帖由 任盈盈 於 2008-1-20 12:19 AM 發表

你要去边啊?又走?
他们不要左着我地谈谈情.说说爱~~
~~任逍遥~~
原帖由 任盈盈 於 2008-1-20 12:20 AM 發表

我都走啦~~
甘快~~:onion03: :onion03:
~~任逍遥~~
原帖由 任盈盈 於 2008-1-20 12:16 AM 發表

满分几多先?
当然是一百分啦..
那些九百九十九分的家伙已经可以升仙.不适合我们这些凡夫裕子.
哈哈哈...
大家晚安...

:onion05: 电灯氮黎啦
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止