返回列表 回復 發帖
唉。。我又做左箭靶了。。射啦。。射死我啦。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 yng 於 2008-7-10 10:17 PM 發表

甘米奇点啊? 天兄想要米奇所以叫二哥同我一起。。。。
''你们满登对啊'''一个未娶,一个未嫁~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 raytian 於 2008-7-10 10:19 PM 發表

但废兄很爱你哦~怎么办呢?  ''
点爱先
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 raytian 於 2008-7-10 10:21 PM 發表

355742''你们满登对啊'''一个未娶,一个未嫁~355743
米就系..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 raytian 於 2008-7-10 10:21 PM 發表

355742''你们满登对啊'''一个未娶,一个未嫁~355743
kaka系我老公仔黎咖。。。我唔想俾家法伺候再蕴响猪笼度。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-10 10:22 PM 發表

点爱先
算啦。。我都是唔识架啦。。爱。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-10 10:23 PM 發表

米就系..
是咯。。是咯。。。就是咯。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-10 10:23 PM 發表

米就系..
你想置身事外。。。 二哥变佐受害者。。。
原帖由 yng 於 2008-7-10 10:23 PM 發表

kaka系我老公仔黎咖。。。我唔想俾家法伺候再蕴响猪笼度。。。
''你跟了废兄,我敢担保没人敢动你哦~他在这里很有势力哦~
原帖由 yng 於 2008-7-10 10:23 PM 發表

嫂嫂唔系预佐家法伺候再蕴响猪笼度浸落水咩。。。
原帖由 raytian 於 2008-7-10 10:26 PM 發表

355745''你跟了废兄,我敢担保没人敢动你哦~他在这里很有势力哦~
二哥已经名草有主。。。米奇既男人。。。
原帖由 yng 於 2008-7-10 10:30 PM 發表

二哥已经名草有主。。。米奇既男人。。。
米奇是废兄的吗
原帖由 cck_my 於 2008-7-10 10:29 PM 發表

嫂嫂唔系预佐家法伺候再蕴响猪笼度浸落水咩。。。
健仔你讲咩啊? 预佐。。。浸落水既时候实揾埋你。。。
原帖由 raytian 於 2008-7-10 10:31 PM 發表

米奇是废兄的吗355748
你唔知啊?她系二嫂黎咖!!!
原帖由 yng 於 2008-7-10 10:35 PM 發表

你唔知啊?她系二嫂黎咖!!!
''没听说过的,,他们很低调哦~不像你跟kaka