返回列表 回復 發帖
原帖由 rickyeva 於 2008-1-25 04:38 PM 發表

吾係你諗果種呀!

係個頭上面載個透明既金魚缸,有條氧氣喉。在淺水既地方睇珊瑚焦和睇魚。

.
潜水!?我强项!!
原帖由 马来熊猫 於 2008-1-25 11:21 PM 發表

潜水!?我强项!!
潛水長老吖嘛!係人都知啦!
原帖由 rickyeva 於 2008-1-25 04:38 PM 發表

吾係你諗果種呀!

係個頭上面載個透明既金魚缸,有條氧氣喉。在淺水既地方睇珊瑚焦和睇魚。

.
你是不是说浮潜啊???
原帖由 rickyeva 於 2008-1-26 10:58 AM 發表

潛水長老吖嘛!係人都知啦!
哈。。哈。。他就系惊人唔知。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 yaya1818 於 2008-1-26 12:01 PM 發表
你是不是说浮潜啊???
吾係!浮潛在水面浦吓沈吓。

我講果種係在水底。但不是太深。

有一個透明頭罩,和一條氧汽喉連接船上,入面有空氣,可以講說話。

吾識潛水都可以玩,但要有教練一齊。

吾知係咪叫「水底幔步」。 :onion14:

原帖由 rickyeva 於 2008-1-26 02:51 PM 發表

吾係!浮潛在水面浦吓沈吓。

我講果種係在水底。但不是太深。

有一個透明頭罩,和一條氧汽喉連接船上,入面有空氣,可以講說話。

吾識潛水都可以玩,但要有教練一齊。

吾知係咪叫「水底幔步」。 :onion14: ...
哦。。咁唔识游水可唔可以玩啊。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-26 09:17 PM 發表

我諗要問吓(教練)先 !   
                   ↓↓
             「潛水長老」

因為呢家野佢最「耍家」.
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-26 09:17 PM 發表

可以,不过响落水之前,一定要听番2个小时既课程,同埋要记低一D简单既手势!
原帖由 vwwo 於 2008-1-27 04:59 AM 發表

可以,不过响落水之前,一定要听番2个小时既课程,同埋要记低一D简单既手势!
哦。。好似玩过下咁喎。。
大家好
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
個位"廢才"...大家晚安
原帖由 andy_theoh 於 2008-1-28 01:47 AM 發表
個位"廢才"...大家晚安
哈。。哈。。哥哥。。你好啊。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-28 12:25 AM 發表
大家好
好啊。。你好,我好,大家都好啊。。哈。。哈
好悶呀!雞精你快 D 返啦 !

.
原帖由 rickyeva 於 2008-1-28 04:34 AM 發表
好悶呀!雞精你快 D 返啦 !

.
哈。。哈。。咁你等下喇。。