返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-28 10:55 PM 發表

哈。。哈。。咁你等下喇。。
e 家先發覺原來比  雞精  串 吓 都 幾 開 心 架! ...
原帖由 rickyeva 於 2008-1-28 11:08 PM 發表

e 家先發覺原來比  雞精  串 吓 都 幾 開 心 架! ...
哈。。哈。。你钟意这味野架。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
废柴~~~废柴~~~废柴~~~
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-28 11:15 PM 發表
废柴~~~废柴~~~废柴~~~
哈。。哈。。咩事啊。。你找我啊~~~``:014:

回復 #2528 wk.hoo 的帖子

无事,只不过太无聊~~哈哈
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-28 11:21 PM 發表
无事,只不过太无聊~~哈哈
哈。。哈。。你有料做废柴啊。。。

回復 #2530 wk.hoo 的帖子

会不会近的你多,都会变得较废~呵呵
我要走了...拜
原帖由 mk841 於 2008-1-28 11:48 PM 發表
会不会近的你多,都会变得较废~呵呵
哈。。哈。。咁你吃得饭又会晤会变饭啊。。。
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-28 11:48 PM 發表
我要走了...拜
哦。。咁早就走喇。。咁
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-28 11:51 PM 發表

哦。。咁早就走喇。。咁
我返来啦
:014: 大家好!新人來報到咯!初來報貴境請各位廢才兄弟姊妹們多多關照喔!
謝謝馬來熊貓拔刀相助才能完成這大工程.......
所謂打死不離"貓"兄弟嘛.
原帖由 garfieldmao 於 2008-1-29 12:23 AM 發表
:014: 大家好!新人來報到咯!初來報貴境請各位廢才兄弟姊妹們多多關照喔!
过奖啦猫兄,来我地山庄包你变吹水王. 阿大记住出粮给人!:onion31:
原帖由 马来熊猫 於 2008-1-29 12:28 AM 發表

过奖啦猫兄,来我地山庄包你变吹水王. 阿大记住出粮给人!:onion31:
哗。。熊猫哥。。你几时有个朋友架。。。
原帖由 garfieldmao 於 2008-1-29 12:23 AM 發表
呢位新朋友,你好!

點稱呼呀?你叫我 Ricky 仔  得架喇!多多指教!