返回列表 回復 發帖
原帖由 马来熊猫 於 2008-1-29 12:28 AM 發表

过奖啦猫兄,来我地山庄包你变吹水王. 阿大记住出粮给人!:onion31:
做吹水王就梗好啦!最怕跟得你多,會變到你咁樣!

點都好啦!你吾好教壞人呀!
大家好:onion05:
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 rickyeva 於 2008-1-29 01:41 PM 發表

做吹水王就梗好啦!最怕跟得你多,會變到你咁樣!

點都好啦!你吾好教壞人呀!
你不如讲下自己先才讲人。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-29 02:52 PM 發表

你不如讲下自己先才讲人。。
我又吾係話你,我更加冇屈佢。  ...  ...  ...

咁「潛水長老」的確係潛水潛到「化境」吖嘛!

功力之高,無人能及。

我拍馬肶都追吾上 la , ... ...  :019:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-29 02:44 PM 發表
好呀!:014: 好呀!:014: 好呀!:014: 好呀!:014: 好呀!:014: 好呀! :014:
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-29 02:44 PM 發表
你好啊。。夜夜。。你找我啊。。

回復 #2545 wk.hoo 的帖子

欢迎我吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-29 10:18 PM 發表
欢迎我吗?
我等这一日等左好耐咯。。。:019:
原帖由 wk.hoo 於 29/1/2008 10:21 PM 發表

我等这一日等左好耐咯。。。:019:
真的吗? 我有进来的,你吾注意我
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-29 10:27 PM 發表

真的吗? 我有进来的,你吾注意我
唔系我没看到。。系你路过而尔。。:019:
原帖由 wk.hoo 於 29/1/2008 10:39 PM 發表

唔系我没看到。。系你路过而尔。。:019:
吾好意思,那我吾玩路过:014:
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-29 10:43 PM 發表

吾好意思,那我吾玩路过:014:
咁才系嘛。。唔系我下下都去找你咯。。。
原帖由 wk.hoo 於 29/1/2008 10:45 PM 發表

咁才系嘛。。唔系我下下都去找你咯。。。
吾好生气啦,我吾玩路过啦
飘过啊:onion05:
话事话夜夜也提到,我也不懂叫你什么??
wk?hoo兄??or????
原帖由 mk841 於 2008-1-29 10:57 PM 發表
飘过啊:onion05:
话事话夜夜也提到,我也不懂叫你什么??
wk?hoo兄??or????
哈。哈。。咁你钟意的话都可以叫我wk架。。