返回列表 回復 發帖
大家好

原帖由 wk.hoo 於 2008-1-22 11:08 PM 發表

哈。哈。咁又唔系。。因为D靓女好钟意拿个样来骗人。。

所以就咪搞我。。。
你甘讲,看来你都是对靓女没兴趣的啦。。。哈哈。。。

都好啊。。。留翻晒给posman,甘个阿大边度找?
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-22 11:09 PM 發表
哈。。哈。。你看鸡精的版就知喇。
么他依家好惨么?
原帖由 任盈盈 於 2008-1-22 11:10 PM 發表

你甘讲,看来你都是对靓女没兴趣的啦。。。哈哈。。。

都好啊。。。留翻晒给posman,甘个阿大边度找?
哈。。哈。。系啊。。咁你又系唔系靓女啊。。:014:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 任盈盈 於 2008-1-22 11:11 PM 發表

么他依家好惨么?
哈。。哈。。你又有咩看法啊。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-22 11:13 PM 發表

哈。。哈。。系啊。。咁你又系唔系靓女啊。。:014:
不是啊。。。

原帖由 任盈盈 於 2008-1-22 11:14 PM 發表

不是啊。。。

哈。。哈。。咁就好喇。。靓唔系外表是内心。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-22 11:17 PM 發表

哈。。哈。。咁就好喇。。靓唔系外表是内心。。
喂喂。。。你甘讲是么意思先?
原帖由 任盈盈 於 2008-1-22 11:21 PM 發表

喂喂。。。你甘讲是么意思先?
老婆仔,我返来啦~~:014:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-22 11:26 PM 發表

老婆仔,我返来啦~~:014:
几时变做你老婆仔啊?
原帖由 任盈盈 於 2008-1-22 11:30 PM 發表

几时变做你老婆仔啊?
是人都知啦~~:019:  打者爱呀,你来啦~~
~~任逍遥~~
原帖由 angkukubb 於 2008-1-22 11:00 PM 發表
有个靓仔申请版主喔, 帮下手!!http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=255889&pid=4987201&page=1&extra=
你地明啦
做野左....
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

原帖由 任盈盈 於 2008-1-22 11:30 PM 發表

几时变做你老婆仔啊?
哈。。哈。。你看喇。。他系唔系有问题左。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-22 11:35 PM 發表

哈。。哈。。你看喇。。他系唔系有问题左。。
好想真是又问题。。。。。
哇哈~夜了进来,就看到靓女用45度较剪脚飞阿鸡哥~甘过瘾的??