返回列表 回復 發帖
原帖由 zukiroy 於 2009-1-21 01:41 PM 發表

nice to 係度認識 you ar~
你又来泡女
我放我隻 hamster 上黎做親善大使啦! 她係女仔黎嫁! 好靚女添呀!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 tingx2 於 2009-1-21 01:41 PM 發表

无谓为了小小事,伤了大家的感情....
以和为贵啊...
你问去当事人,他的朋友有几个是这样消失
原帖由 manyiu 於 2009-1-21 01:44 PM 發表
我放我隻 hamster 上黎做親善大使啦! 她係女仔黎嫁! 好靚女添呀!

好可爱,还会站起来
原帖由 manyiu 於 2009-1-21 01:40 PM 發表

jnc, 朋友唔嫌多呀! 我鍾意人人都開心!
you want me to 開心 mar~if you give me 存款: 1030897494 元 i will be very 開心
原帖由 jnc3688 於 2009-1-21 01:43 PM 發表

是同一个家族
可是我什么都不知道
哦...你唔关心你家族的事?
原帖由 jnc3688 於 2009-1-21 01:43 PM 發表

你又来泡女
know more girl maybe 1 of them will look like my pic ar~
原帖由 zukiroy 於 2009-1-21 01:46 PM 發表

you want me to 開心 mar~if you give me 存款: 1030897494 元 i will be very 開心
我没有讲要你开心
每天都要我得钱,你不累吗
原帖由 tingx2 於 2009-1-21 01:46 PM 發表

哦...你唔关心你家族的事?
一点也不关心
原帖由 jnc3688 於 2009-1-21 01:44 PM 發表

你问去当事人,他的朋友有几个是这样消失
唔理你地....你地自己搞掂去...

总之唔好玩到太过火就好..
我去睇電視啦! 再見!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 jnc3688 於 2009-1-21 01:47 PM 發表

我没有讲要你开心
每天都要我得钱,你不累吗
not you ar is manyiu
原帖由 zukiroy 於 2009-1-21 01:47 PM 發表

know more girl maybe 1 of them will look like my pic ar~
你不用找,这里的全部都是很漂亮的女生。比你的照片更美
原帖由 jnc3688 於 2009-1-21 01:48 PM 發表

一点也不关心
呵呵呵...咁是好事...事不关己...己不劳心..
原帖由 jnc3688 於 2009-1-21 01:49 PM 發表

你不用找,这里的全部都是很漂亮的女生。比你的照片更美
gum i have to know all of them la~