返回列表 回復 發帖
原帖由 manyiu 於 21/1/2009 15:09 發表

kitty, 你唔記得 fatty, 靚豬豬, mickey, 我都係你好姊妹呀!
manyiu,你还记得我~~
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。
原帖由 fattyteo 於 2009-1-21 03:18 PM 發表

kitty,很多事没有对与错的~~
为了他们,你就消失~~
那我算什么?
愿你有快乐得一天
天空蓝蓝白云朵。纏纏綿綿永相隨。
原帖由 fattyteo 於 2009-1-21 03:18 PM 發表

kitty,很多事没有对与错的~~
为了他们,你就消失~~
那我算什么?
I agree with you! 叫 kitty 唔好咁樣啦!
原帖由 jnc3688 於 21/1/2009 15:19 發表

愿你有快乐得一天
谢谢你~~我会快乐每一天,只要你常来玩~~
原帖由 manyiu 於 2009-1-21 03:22 PM 發表

I agree with you! 叫 kitty 唔好咁樣啦!
人已经消失了
原帖由 manyiu 於 21/1/2009 15:22 發表

是呀~~我也是在努力着,让她好好的想下吧~~
原帖由 fattyteo 於 2009-1-21 03:23 PM 發表

谢谢你~~我会快乐每一天,只要你常来玩~~
我要闪人了
再见
原帖由 jnc3688 於 2009-1-21 03:19 PM 發表

愿你有快乐得一天
嘩! 個冰山好似想沈落去咁, 好真實呀!
原帖由 jnc3688 於 21/1/2009 15:24 發表

人已经消失了
会回来的~~
原帖由 jnc3688 於 21/1/2009 15:25 發表

我要闪人了
再见
好的
原帖由 manyiu 於 2009-1-21 03:25 PM 發表

不是我拍的我不懂
原帖由 jnc3688 於 2009-1-21 03:24 PM 發表

人已经消失了
尋人囉!
原帖由 manyiu 於 21/1/2009 15:25 發表

哈哈哈~~很美,对吗?
原帖由 jnc3688 於 2009-1-21 03:26 PM 發表

不是我拍的我不懂
不過將相片拍得好生動呀!
原帖由 kitty@08 於 2009-1-21 02:58 PM 發表

CC,我从头到尾没有做过任何东西,点解为了点小事每天这样,要我每天和你收火,
看到我朋友就拿把刀出来玩大它,搞到气氛不好,骂架,我有叫你这样做吗?
他们只是玩下并没有恶意!!
为何我去你发的全部帖没看到那么火,只玩我一个吗?
...
KITTY....咪鬼咁啦....CC都幾過癮吖.....佢都好似我哋咁成日揾D相代替說話.....幾好玩吖......你咪同佢死過LOO.....HAHA...
咁就好玩嘞