返回列表 回復 發帖
原帖由 ljw1982 於 2007-9-30 01:39 AM 發表

哈哈哈!!!讲笑啦!!我仲要结婚生子啊!!
返来才生啦!放心去啦!!
开心就是人生最好的幸福
原帖由 canz85 於 2007-9-30 01:40 AM 發表

这里没有大耳窿,只有财神爷呀呀~~~~
谁是财神爷
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ravedoggie 於 2007-9-30 01:40 AM 發表

好提议喔~!!!!!!!!!!!一于游水~!!!!!!!!!!!!  
我不会游水ka!!
原帖由 ravedoggie 於 2007-9-30 01:40 AM 發表

好提议喔~!!!!!!!!!!!一于游水~!!!!!!!!!!!!  
nvm~~i'll sponsor you gas tangki
原帖由 ljw1982 於 2007-9-30 01:44 AM 發表

我不会游水ka!!
有人给你gas tangki啦!我给你救生圈!
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-9-30 01:47 AM 發表

有人给你gas tangki啦!我给你救生圈!
甘我俾潜水镜~~!!!!
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
股票行就来开市 。有没有财神爷借钱给我投资
helo~!!!!  oxygen le.. gas会死人架~!!!!!  gas...煮野食啊,而家~!!!:024:
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
原帖由 terenceng 於 2007-9-30 01:43 AM 發表

返来才生啦!放心去啦!!
那你不是少了个情敌!!
个个都sponsor ,甘我sponsor condom ,俾你装氧气,仲可以当救生球
原帖由 ljw1982 於 2007-9-30 01:51 AM 發表

那你不是少了个情敌!!
哪当然!!哈哈
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ravedoggie 於 2007-9-30 01:51 AM 發表
helo~!!!!  oxygen le.. gas会死人架~!!!!!  gas...煮野食啊,而家~!!!:024:
是罗!!想我死啊!!:024:
原帖由 ravedoggie 於 2007-9-30 01:51 AM 發表
哎呀,给你发现了~~

回復 #2770 zacwoon 的帖子

小心说话哦!!
开心就是人生最好的幸福
原帖由 canz85 於 2007-9-30 01:54 AM 發表

哎呀,给你发现了~~
送首歌俾你。。。张学友唱geh... 你好毒你好毒~~~~~~ 哈哈