返回列表 回復 發帖
原帖由 ravedoggie 於 2007-9-30 09:34 PM 發表
阿爷,Out佐。。。而家兴吹水。。。哈哈哈。。。 you 吹 i  吹~~
是罗!!阿爷都是老啦!!
原帖由 eric9393 於 2007-9-30 09:29 PM 發表
kepong Here!
:014: :014: :014:
welcome u....Eric...
各位兄弟!!我要出去啦!!等整在吹过!!
原帖由 crashersus 於 2007-9-30 09:34 PM 發表

camon....PP四面八方都系海....费时D大橋traffic jam for that lar....
不过,不要选BATU FERINGGI 博~~~~因为死了,都有给水母敕呀~~~~~
原帖由 ljw1982 於 2007-9-30 09:41 PM 發表
各位兄弟!!我要出去啦!!等整在吹过!!
886..
原帖由 ljw1982 於 2007-9-30 09:38 PM 發表

是罗!!阿爷都是老啦!!
er...拒人老心不老D.....

回復 #2868 ljw1982 的帖子

我都要睇戏先。。。等阵吹过~ :014:
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
  好.. 我都閃....
原帖由 canz85 於 2007-9-30 09:42 PM 發表

不过,不要选BATU FERINGGI 博~~~~因为死了,都有给水母敕呀~~~~~
er....甘又5好.......Bt Ferringgi 个度...有很多人钓鱼D.....等阵吓亲D阿伯就5好啦....
我都閃la......
閃前再次呼吁........

各位淑伯兄弟, 亲朋好友, 阿哥阿姐, 弟弟妹妹....

pls go
農曆七月十四---最恐怖鬼故大賽 to vote for me...thanks..

http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=159972

多多支持下小弟.....

大家好!!我回来了!
开心就是人生最好的幸福
今日失恋,好伤心

回復 #2878 terenceng 的帖子

咖啡猫.....今晚开么字啊???