返回列表 回復 發帖
原帖由 viento 於 2008-2-2 01:46 PM 發表

又係你叫人地有野就問....:019:
依家攞刀嚇人...
人家真係以為係咁嗎....
宝宝玩小刀。。。

原帖由 angkukubb 於 2008-2-2 01:50 PM 發表

你学walala嗌咪几好!!
walala 16888 转账完成
都是要谢谢你!!!

原帖由 angkukubb 於 2008-2-2 01:50 PM 發表

你学walala嗌咪几好!!
walala 16888 转账完成
人地想問清楚d啫.....

小天使viento在此拜年...祝....
新年快樂,萬事如意, 心想事成,龍馬精神,左擁右抱,百年好合,連生貴子........東成西就
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 viento 於 2008-2-2 02:03 PM 發表

人地想問清楚d啫.....

小天使viento在此拜年...祝....
新年快樂,萬事如意, 心想事成,龍馬精神,左擁右抱,百年好合,連生貴子........東成西就
好好好, 乖啦! 恭喜发财! 16888 转账完成!
http://angkukuworld.blogspot.com/
原帖由 angkukubb 於 2008-2-2 02:10 PM 發表

好好好, 乖啦! 恭喜发财! 16888 转账完成!
我咁乖~~~講咁多句野
係唔係應該要有多d 奬啦??
原帖由 viento 於 2008-2-2 02:30 PM 發表

我咁乖~~~講咁多句野
係唔係應該要有多d 奬啦??
給啦!小天使讲了那么多,多給8888也没问题吧
原帖由 ckhooi74 於 2008-2-2 02:43 PM 發表

呵呵~~~輝哥也來踩場啦~~
這里變熱鬧了~~
原帖由 viento 於 2008-2-2 01:24 PM 發表

我仲有野問...
你個名中文讀法...係唔係..."ang ku ku b b" "戇居居baby"
又几有意思啵!:onion03:
這個時候很靜,都沒有什麼人在.....:019:
原帖由 viento 於 2008-2-2 02:46 PM 發表

呵呵~~~輝哥也來踩場啦~~
這里變熱鬧了~~
没反应既?唔通惊咗我地拿红包?
原帖由 ckhooi74 於 2008-2-2 02:43 PM 發表

多俾16888有点话, 我么都没, 系有钱
http://angkukuworld.blogspot.com/
原帖由 angkukubb 於 2008-2-2 02:52 PM 發表

多俾16888有点话, 我么都没, 系有钱
咁就对啦
每次同条友吹水都吹到火起

回復 #2939 angkukubb 的帖子

边条?
唔好甘火...饮杯pepsi先啦...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**

回復 #2939 angkukubb 的帖子

多謝!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
baby真係好人~~
邊個吹到你起火呀??