返回列表 回復 發帖
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-22 11:59 PM 發表

噢,系吗?找我什么事?242087
咁人家挂住你嘛。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
請問一下有邊一位可以教下我點樣在TVBNOW論壇里面發表帖子?
原帖由 論壇敗類 於 2008-2-23 12:32 PM 發表
請問一下有邊一位可以教下我點樣在TVBNOW論壇里面發表帖子?
哦。。你看到右上同右下个度都有[发表新帖]吗。。
我好想同大家吹吹水但是又唔知點樣起到發表帖子. 我研究了好耐都唔識啊...:onion03:
原帖由 論壇敗類 於 2008-2-23 03:23 PM 發表
我好想同大家吹吹水但是又唔知點樣起到發表帖子. 我研究了好耐都唔識啊...:onion03:
没相干喇。。我刚刚玩的时候钟差过你喇。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-23 06:38 PM 發表

没相干喇。。我刚刚玩的时候钟差过你喇。。。
你这样差。。。???

原帖由 夜雨馨 於 2008-2-22 05:09 PM 發表

什么意思
意思係 ... 仲有一個「搞屎掍1号」响我前面!

尼一種... 咁堅既...「掍」... 响尼殊暫時只有2碌!   ...   ...   ...
原帖由 rickyeva 於 2008-2-23 10:49 PM 發表

尼一種... 咁堅既...「掍」... 响尼殊暫時只有2碌!   ...   ...   ...
边2碌棍?:019:
潜水高手,有事没事不要吵我
原帖由 walala 於 2008-2-23 07:29 PM 發表

你这样差。。。???
系啊。。讲你又唔信。。。:019:
原帖由 wk.hoo 於 23/2/2008 12:18 PM 發表

咁人家挂住你嘛。。。
,我都想你啊废皇!
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 論壇敗類 於 23/2/2008 03:23 PM 發表
吾紧要,慢慢学!我们欢迎你
原帖由 rickyeva 於 23/2/2008 10:49 PM 發表

我只是知道长江7号
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 walala 於 23/2/2008 07:29 PM 發表

你这样差。。。???
,你吾好虾新人啦,娃娃!

回復 #2958 夜雨馨 的帖子

你重未去睡啊。。:024:
原帖由 wk.hoo 於 25/2/2008 02:10 AM 發表
你重未去睡啊。。:024:
甘凶,现在去睡喽!:sleeps:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件