返回列表 回復 發帖
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-25 02:14 AM 發表

243473甘凶,现在去睡喽!:sleeps:
咁才系喇。 。我都系为你好。。:019:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 25/2/2008 02:16 AM 發表

咁才系喇。 。我都系为你好。。:019:
现在去睡啦,废皇哥哥!:sleeps:
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-25 02:20 AM 發表

现在去睡啦,废皇哥哥!:sleeps:
哦。。快D睡喇。。
原帖由 wk.hoo 於 25/2/2008 02:21 AM 發表

哦。。快D睡喇。。
我真系要睡啦,吾玩啦:sleeps:
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-25 02:30 AM 發表

我真系要睡啦,吾玩啦:sleeps:
夜夜。。我讲真的。。你真系要去睡了。。:024:
大佬,請問下你地近排有沒有聽過一個論壇叫TVBNOW?聽講話果度有好多靓野看喔
原帖由 論壇敗類 於 2008-2-25 08:42 AM 發表
大佬,請問下你地近排有沒有聽過一個論壇叫TVBNOW?聽講話果度有好多靓野看喔
唉。。。你唔系喇嘛。。。这度咪就系tvbnow咯。。
啦。。啦。。。。啦。。。我返来啦~~:onion05:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-2-25 11:47 AM 發表
啦。。啦。。。。啦。。。我返来啦~~:onion05:
我都返来啦!!:onion14:
你地點樣乞咁多TVB元同存款返來架?
原帖由 論壇敗類 於 2008-2-25 12:03 PM 發表
你地點樣乞咁多TVB元同存款返來架?
别人给的啊!
原帖由 yaya1818 於 2008-2-25 12:08 PM 發表
别人给的啊!
错!!我地D有为青年当然是玩TVBNOW游戏赢番来!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-2-25 12:14 PM 發表

错!!我地D有为青年当然是玩TVBNOW游戏赢番来!
你都叫有为青年??死仔包!一下暴富了这么多!?去打劫银行了吗??
原帖由 yaya1818 於 2008-2-25 12:24 PM 發表
你都叫有为青年??死仔包!一下暴富了这么多!?去打劫银行了吗??
哈哈!!边够狗哥多钱喔!!  你都不错啊~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-2-25 12:28 PM 發表

哈哈!!边够狗哥多钱喔!!  你都不错啊~
狗哥是谁啊?跟你比差得远啦!:019: