返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-2 09:58 PM 發表

哈。。哈。。你可以试下kfc加珍珠奶茶是咩味喎。。。
甘都得~~不敢想象的味道。。。。。。。
原帖由 bbyyhh 於 2008-2-2 10:00 PM 發表

我不瘦也不肥
哈。。哈。。做咩你又出刀仔啊。。。你又想做咩啊。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #2973 wk.hoo 的帖子

保护自己j
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 mk841 於 2008-2-2 10:02 PM 發表

甘都得~~不敢想象的味道。。。。。。。
哈。。哈。。他咁钟意吃kfc。。应该没事呱。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-2 10:01 PM 發表

你给酒他饮。。你想对他做D咩野呀。。。
无。。。。。我没有要做什么啊
原帖由 bbyyhh 於 2008-2-2 10:04 PM 發表
保护自己j
边个会对你不利啊?????
原帖由 mk841 於 2008-2-2 10:05 PM 發表

无。。。。。我没有要做什么啊
哈。。哈。。你又出刀仔啊。。是唔是给我讲中左啊。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-2 10:03 PM 發表

哈。。哈。。做咩你又出刀仔啊。。。你又想做咩啊。。。
治安不好,带刀自卫
:onion14:
希望是每一天的动力......
原帖由 bbyyhh 於 2008-2-2 10:01 PM 發表
不要,我会醉的...哈哈哈哈哈
喝香槟都会醉??
有些骗人的嫌疑沃~~

回復 #2975 wk.hoo 的帖子

喜欢吃不代表可以拿来掺啊
原帖由 mk841 於 2008-2-2 10:08 PM 發表

喝香槟都会醉??
有些骗人的嫌疑沃~~
哈。。哈。。你没听过一句野叫丑人多之整呀。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-2 10:07 PM 發表

哈。。哈。。你又出刀仔啊。。是唔是给我讲中左啊。。。。。
傻啦~~学ivan话哉~~都是呢排治安不是几好者
原帖由 bbyyhh 於 2008-2-2 10:11 PM 發表
喜欢吃不代表可以拿来掺啊
点知你喎。。你的口味咁有风格。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-2 10:12 PM 發表

点知你喎。。你的口味咁有风格。。
你有知,唔通.........
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-2 10:11 PM 發表

哈。。哈。。你没听过一句野叫丑人多之整呀。。
我不明乜意思wor