返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 25/2/2008 02:50 AM 發表

夜夜。。我讲真的。。你真系要去睡了。。:024:
点解那么凶啊
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 yaya1818 於 2008-2-25 04:53 PM 發表
鼎力支持!!不过我不是靓仔!我是英俊!!
係喇!係喇!你叫  根本英俊  吖嘛! ...

啊婆都知啦!吾信你去問吓啊爺咯! ...
原帖由 rickyeva 於 2008-2-26 07:56 AM 發表

係喇!係喇!你叫  根本英俊  吖嘛! ...

啊婆都知啦!吾信你去問吓啊爺咯! ...
你是妒嫉我吗?
原帖由 yaya1818 於 2008-2-26 09:37 AM 發表
你是妒嫉我吗?
你咁英俊,呢家野你都應該見慣見熟架啦!吓 ra ! ...

我只不過係有 D 眼紅咁啫!:019:
宿舍有人在夜深人静时戴耳机看AV手淫
以为没人知
原帖由 jiushiyule 於 2008-2-26 10:06 AM 發表
宿舍有人在夜深人静时戴耳机看AV手淫
以为没人知
呢位兄太白撞啊??
原帖由 rickyeva 於 2008-2-26 10:00 AM 發表

你咁英俊,呢家野你都應該見慣見熟架啦!吓 ra ! ...

我只不過係有 D 眼紅咁啫!:019:
我果然惹人妒嫉和眼红
morning...
原帖由 maui 於 2008-2-26 10:25 AM 發表
morning...
哥仔!早晨啦!

回復 #2999 yaya1818 的帖子

俊哥...din go play pet game ar, new version wor..???
原帖由 maui 於 2008-2-26 10:33 AM 發表
俊哥...din go play pet game ar, new version wor..???
我玩了几天都没什么人在玩,找不到人组队和升级也慢。有点闷!!:019:

回復 #3001 yaya1818 的帖子

What lev now...???
原帖由 maui 於 2008-2-26 10:56 AM 發表
What lev now...???
七转408级:019:
原帖由 yaya1818 於 2008-2-26 11:42 發表
七转408级:019:
wah....me only4轉389級:019: :019:

u got any good items want 2 sell mo..???
原帖由 maui 於 2008-2-26 11:58 AM 發表

wah....me only4轉389級:019: :019:

u got any good items want 2 sell mo..???
唉...!打了几天一个好的装备都还没打到,垃圾装备就一大堆。