返回列表 回復 發帖
原帖由 rickyeva 於 2008-2-27 11:55 AM 發表

老大!舍博都冇用架喇! 因為佢地個個都係睇你頭做野 ga! 吾係一句「 退隱江湖」就可以推得一乾二淨 ga !

.
是不是退隱床上啊!!
~~任逍遥~~
請問有冇人知道這個升級係指乜野升級呀?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 posman 於 2008-2-27 03:21 PM 發表

是不是退隱床上啊!!
我諗都係喇!! !    ...
原帖由 posman 於 2008-2-27 03:21 PM 發表

是不是退隱床上啊!!
我諗就算吾係都吾差得幾遠 ga ra ... ...   ...
老板,一扎材賣幾錢啊?

是不是退隱床上啊!!
讲下你自己先喇。。日日同你只鸡乸在房倾心事。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 論壇敗類 於 2008-2-27 05:17 PM 發表
老板,一扎材賣幾錢啊?
你自己就是一条材啦!还要买什么材??
原帖由 論壇敗類 於 2008-2-27 05:17 PM 發表
老板,一扎材賣幾錢啊?
喱位哥仔點稱呼呀?  複姓 : 論壇  .   係咪叫﹕論壇原始人呀!

你係賣材既,點解又要問人一扎材賣幾錢?

你咁樣灌水一樣要比人炳架!自重下啦!:onion31: ...
原帖由 rickyeva 於 2008-2-28 04:53 PM 發表

喱位哥仔點稱呼呀?  複姓 : 論壇  .   係咪叫﹕論壇原始人呀!

你係賣材既,點解又要問人一扎材賣幾錢?

你咁樣灌水一樣要比人炳架!自重下啦!:onion31: ... ...
你又虾D新人咯!人家喜欢灌水都没变啊!你米介绍下D4仔给他看看米不会再灌水咯~
~~任逍遥~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-27 07:43 PM 發表

讲下你自己先喇。。日日同你只鸡乸在房倾心事。。
倾心事都要问过你啊~:019: 甘我米不返山庄咯~
~~任逍遥~~
几天没来,有没有讲我坏话?
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-29 06:09 PM 發表
几天没来,有没有讲我坏话?
你没来几日。。我都没讲野几日喇。。。。。:019:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-29 09:45 PM 發表

你「退隱床上」吖嘛,就算你吾講都大把人知道啦!:onion14:  ...
原帖由 wk.hoo 於 29/2/2008 09:45 PM 發表

点解啊?
原帖由 rickyeva 於 29/2/2008 10:26 PM 發表

你「退隱床上」吖嘛,就算你吾講都大把人知道啦!:onion14:  ...
「退隱床上」,什么意思啊?